Ålandsøerne

Ålandsøerne

Helsinki

Helsinki

Ålandsøerne

Ålandsøerne

Ålandsøerne

Ålandsøerne

Helsinki

Helsinki

Ålandsøerne & Helsinki

Ålandsøerne & Helsinki, 7 dage. Ring for pris

En ny spændende rejse, hvor vi skal opleve de tusind øers land og de titusind søers land. Både på Åland og i Helsinki bor vi centralt på dejlige 3 stjernede hoteller, på dobbeltværelser med bad/toilet m.v. og på hjemturen sejler vi krydstogt til Stockholm og lader os forkæle om bord. 


Efter tidlig afgang køres den smukke tur til Södertälje for aftensmad og overnatning, og næste dags formiddag skal vi på en guidet rundvisning i Stockholms berømte rådhus, inden der bliver tid på egen hånd i Gamla Stan. Herfra køres til færgen, som bringer os til Åland for aftensmad og næste overnatning. 3.og 4. dag kører vi rundt med lokalguide på Åland og oplever slotte, små landsbyer, fæstningen Bomarssund og Karlsgården og meget mere. Efter sen aftensmad 4. dag skal vi sejle kl. 23 til Helsinki, og inkvarteres i 2 personers indvendig kahyt. Næste morgen nyder vi den store morgenbuffet om bord under indsejlingen gennem skærgården til Helsinki, og i Helsinki venter vores lokale guide os til en byrundtur, hvor vi skal se denne spændende hovedstad, med så prægtige bygningsværker som Tempelkirken, domkirken, Aaltohuset, Sibeliusmonumentet og meget meget mere. Vi indkvarteres på centralt hotel, hvor vi nyder en lækker middag. Næste dag er der mulighed for at besøge designkvarteret og shoppe, inden vi kl. 16.00 går om bord i det store flotte krydstogskib. Vi indkvarteres i dejlige udvendige kahytter og nyder den store buffet om bord.

Vi nyder morgenbuffeten om bord og oplever en af de smukkeste skærgårds strækninger der findes i den stockholmske skærgård. Straks alle er samlet i bussen i Stockholm køres direkte hjemover, med passende pauser undervejs, og hjemkomsten er sen aften med store naturoplevelser i bagagen.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, ophold på dobbeltværelser/kahytter som beskrevet med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, lokalguider, færger, moms og broafgifter.

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.