Busrejse til Ålandsøerne og Helsinki

Ålandsøerne og Helsinki, 5 dage med afrejse d. 17/8 2019 

De smukke Ålandsøer ligger idyllisk i den Ålandske Skærgård mellem Finland og Sverige. Vi bor i Mariehamn på Hotel Savoy, der ligger i centrum af byen, men med nem adgang til badestranden. Vi bor i dobbeltværelser med toilet/bad. Hotellet har elevator, pool og bar. 

1. dag på rejsen
Vi kører over Sjælland til Sverige med passende pauser undervejs. vi ankommer til sen aftensmad i Södertälje lige syd for Stockholm. 

2. dag på rejsen 
Efter morgenmaden fortsætter vi til Stockholm, hvor vi kører en kort rundtur, inden vi fortsætter til Kappelskär, hvorfra vi ud på eftermiddagen sejler til Marehamn. Vi ankommer til Ålandsøerne til indkvartering og middag. 

3. dag på rejsen
Vi går en tur i Mariehamn. Byen emmer af søfartshistorie, og her findes mange små butikker med håndlavede artikler som smykker og keramik. Vi ser det imponerende 4-mastede sejlskib, Pommern, der ligger i havnen som et velbevaret minde om byens stolte sejlskibshistorie. Der er mulighed for at besøge byens søfartsmuseum på egen hånd. Ud på aftenen kører vi mod skibet, der sejler os til Helsinki. 

4. dag på rejsen
Vi ankommer til Helsinki om formiddagen og kører herefter ud på en rundtur i Finlands charmerende hovedstad. Vi ser store seværdigheder som Sibeliusmonumentet og Tempelkirken. Der bliver tid på egen hånd, inden vi kl. 17:00 atter sejler fra Helsinki. Efter at have nydt den smukke udsejling mødes vi til aftenbuffeten, som er inkl. drikkevarer ad libitum. 

5. dag på rejsen
Kl. 09:30 sejler vi den smukke rute gennem den svenske skærgård. Herfra kører vi direkte mod Fyn med passende pauser undervejs.

Husk pas. 

Pris pr. pers.…............….…4.780,-kr.                
Tillæg for eneværelse………985,- kr.


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med halvpension beg. med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, broer, færge til Ålandsøerne, overnatning i udvendig kahyt, drikkevarer ad libitum til aftenbuffet Helsinki-Stockholm, gebyr til rejsegarantifond, moms, vejskatter og diverse afgifter, rejselederassistance.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster & drikkevarer.

Valuta: Svenske kroner og euro

Opsamling G, men 1 time tidligere – Hjemkomst 7, men 1 time senere

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.