Barlinek

Populære Barlinek, 4 eller 5 dage. Ring for pris      

Populær og attraktiv rejse til det hyggelige Barlinek i Polen, der har meget at byde på, på alle årstider. Vi bor på Hotel Barlinek, et dejligt hotel som ligger idyllisk ved Barlinek Sø. Indkvartering på dobbeltværelser m. bad/toilet, sat-tv, telefon. Til middagen er en øl, en sodavand eller et glas vin inkluderet i prisen. Vi ankommer til hotellet første aften.

Oplevelser på både 4 & 5 dages rejsen

Vi skal på en byrundtur i Barlinek, samt på udflugt til Stettin, med besøg på det store lokale marked, hvor mange ting stadig er meget billige, og hvor der i julen er masser af julepynt. Vi kommer forbi den berømte Havneport og de Pommerske Fyrsters Slot, og skal besøge en stor krystalbutik, hvor der er lejlighed til at købe noget af den berømte polske krystal med hjem. I juletiden sælger de desuden de flotte håndlavede julekugler. Vi skal også på besøg i Gorzow - en af de større byer i området med mange dejlige forretninger. Derudover optræder polske børnedansere under opholdet, ligesom der er musik og dans en aften.

Dette oplever du desuden på 5 dages rejsen

Vi skal på en rundvisning på det lokale bryggeri i Witnica med smagsprøve, samt opleve et tidligere statsbrug, hvor vi nyder en frokost med polske specialiteter. Der er desuden mulighed for at komme på en sejltur på Barlinek Sø.

Dette oplever du desuden på 4 dages rejsen i nov./dec.

På vej til Barlinek besøger vi det store julemarked i Rostock, som siges at være det flotteste i Tyskland, ligesom vi skal på rundvisning på det lokale bryggeri i Witnica.

Sidste dag

Efter morgenmaden hjemrejse ad samme rute tilbage gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Et sidste holdt gøres ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke tilbage til vores hjemby.

Inkl. i prisen:
Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension beg. med aftensmad 1. dag og slut. med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, lokal guide, moms.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!