Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Barlinek - Polen

Barlinek, 5 dage afrejse d. 30/6, 19/9 & 22/10 2019 

Populær og attraktiv rejse til det hyggelige Barlinek i Polen, der på alle årstider har meget at byde på. Vi bor på Hotel Barlinek, et dejligt hotel som ligger idyllisk ved Barlinek Sø. Vi bor i dobbeltværelser m. bad/toilet, sat-tv, telefon. Til middagen er enten en øl, sodavand eller et glas vin inkluderet i prisen.

 

1. dag på busrejsen

Turen går gennem Tyskland og over grænsen til Polen med passende pauser undervejs. Barlinek ligger ca. 70 km. inde i Polen, så vi er fremme om aftenen til indkvartering og en dejlig middag. 
 

Udflugter på busrejsen

Vores polske, dansktalende guide er med på alle turene. Vi skal på en byrundtur i Barlinek til fods og i bus, hvor vi bl.a. ser kirken og hører vores guide fortælle om polske skikke. Det er muligt at få en sejltur på Barlinek Sø. Vi skal besøge en botanisk have, hvor vi kan nyde synet af de skønne planter. Vi får en rundvisning på det lokale bryggeri i Witnica med smagsprøver og besøger Gorzow, der er en af de større byer i området med mange dejlige forretninger. En udflugt til Stettin med besøg på det store lokale marked, hvor det er muligt at gøre et godt fund til billige penge. Vi kører en stor byrundtur i denne smukke havneby med den berømte Havneport og de Pommerske Fyrsters Slot. Vi besøger en krystalbutik, hvor man kan købe noget af det berømte polske krystalglas med hjem. Vi runder dagen af med et besøg i katakomberne. 
 

Sidste dag på busrejsen

Efter morgenmaden hjemrejse ad samme rute tilbage gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Vi holder ind ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke tilbage til jeres hjemby. 
 
Husk pas.
 
Pris pr. pers.........................2.995,- kr.
Tillæg for eneværelse ………....450,- kr.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, lokal guide, moms. 
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.    
 
Hoteladresse
Hotel Barlinek
Ul. Jeziorna 14
74-320 Barlinek
Tlf. 0048 665 144 700

www.hotelbarlinek.pl

Valuta
Polske Zloty og euro til turen gennem Tyskland

Opsamling:  A- Hjemkomst:  2  

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.