Berlin

Berlin, 4 dage. Ring for pris                     

Tysklands spændende hovedstad, hvor rigsdags-bygningen pryder bybilledet med sin prægtige glaskuppel og Potsdamer Platz imponerer med de mest fantastiske bygninger, er altid et besøg værd. Vi har mange muligheder for hoteller i Berlin, og vi benytter gode 3 stjernede hoteller med bad/toilet på værelserne, tv og radio m.v. Der er mulighed for at vælge hotel i udkanten af byen, eller bo i Berlin Mitte. 

1. dag

Når alle er samlet køres ned gennem Tyskland, forbi Gudow ved den gamle zonegrænse og videre mod Berlin med passende pauser undervejs. Ankomst til Berlin til spisetid for indkvartering og middag.

Udflugter

Byrundtur, hvor vi kommer rundt til de store seværdigheder i Berlin. Vi besøger Treptow park, med mindesmærket for de russiske soldater der faldt i Berlin under 2. verdenskrig, og vi skal opleve Eastside galleri, et farverigt monument der stod færdigt i 1990, udsmykket af 118 forskellige kunstnere. Vi gør holdt ved Gedächtnis kirche og Brandenburger Tor, ligesom vi oplever Alexanderplatz, hvor der er mulighed for at besøge fjernsynstårnet.
En sejltur gennem Berlin fra slotsbroen ved Charlottenborg er en smuk tur gennem Hansaviertel, Tiergarten, forbi Bellevueslottet og museumsøen, domkirken og Nicolaiviertel gennem byens ældste sluse inden vi kommer til Märkischer Ufer. 
En aften køres ”lystur”, så vi får set denne pulserende storby ved aftentide, og byens glitrende lyshav er i den mørke tid en ekstra oplevelse på turen.

Sidste dag

Efter morgenmaden hjemrejse med passende pauser undervejs, og inden vi kører over grænsen gøres ophold ved Fleggaard, inden vi kører det sidste stykke hjem. 

Inkl. i prisen:
 Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!