Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Berlin

Berlin, 4 dage afrejse d. 13/6 & 14/10 2019 

I Tysklands spændende hovedstad pryder rigsdagsbygningen bybilledet med sin prægtige glaskuppel, og Potsdammer Platz imponerer med de mest fantastiske bygninger. Berlin er altid et besøg værd. Vi bor på Hotel Good Morning Berlin City East i dobbeltværelser med bad/toilet, og på hotellet er der sauna, bar og restaurant.


1. dag på busrejsen

Når alle er samlet, kører vi ned gennem Tyskland forbi Gudow ved den gamle zonegrænse og videre mod Berlin med passende pauser undervejs. Når vi ankommer til Berlin, venter der os en god middag efter indkvartering.


Udflugter på busrejsen

Vi skal på en byrundtur, hvor vi kommer rundt til de store seværdigheder i Berlin. Vi skal besøge Treptower Park med mindesmærket for de russiske soldater, der faldt i Berlin under 2. Verdenskrig. Vi skal også se det farverige monument, Eastside Galleri, der er udsmykket af 118 forskellige kunstnere. Vi gør holdt ved Gedächtnis kirche og Brandenburger Tor, ligesom vi oplever Alexanderplatz. Vi skal også ud på en smuk sejltur gennem Berlin fra slotsbroen ved Charlottenborg, hvor vi sejler gennem Hansaviertel, Tiergarten, forbi Bellevueslottet og museumsøen, domkirken og Nicolaiviertel gennem byens ældste sluse, inden vi kommer til Märkischer Ufer. 
På rejsen i oktober kører vi en aften en ”lystur”, hvor vi skal se den pulserende storby ved aftenstid. Byens glitrende lyshav er i den mørke tid en ekstra oplevelse på turen. 


4. dag på busrejsen

Vi kører hjem med passende pauser undervejs. Når vi når grænsen, holder vi ind ved Fleggaard, inden vi kører det sidste stykke hjem. Husk pas. 

 

Pris pr. pers.: 2.715,- kr.    
Tillæg for eneværelse: 610,- kr.


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, vejskatter & afgifter.

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer. Valuta: Euro

 

Opsamling A, men 1 time tidligere – Hjemkomst 2  
 
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.