Danmarks Største Halbal

Lørdag den 26. oktober 2019 i Jyske Bank Boxen

Så sker det igen………  I må ikke gå glip af årets fest, når landets største dansebands Kandis samt Stig Rossen & Vennerne igen spiller op til fest og dans i Messecenter Herning. 

Danmarks Største Halbal er en hel aften med god mad, godt selskab og den bedste musik til langt ud på aftenen. Publikum har egne pladser ved bordene hele aftenen. Her nyder man først en god bordbuffet, som er inkluderet i prisen, inden de to populære bands skiftes til at trykke deres største hits af i et brag af et show, der varer ved hele aftenen. Du kan danse løs sammen med en masse andre danseglade gæster på det kæmpe dansegulv i Jyske Bank Boxen. Du kan også bare læne dig tilbage ved bordet og nyde festen, musikken og en kold øl med dem, du er sammen med. Danmarks Største Halbal bliver ganske enkelt det største og mest festlige halbal, du kan tænke dig. Glæd dig til forrygende hits som "Det' Dit Navn", "En Lille Ring af Guld" og alle de andre Kandis-hits samt ikke mindst Flemming Bamse Jørgensens folkekære ørehængere som f.eks. "Vimmersvej" og "I En Lille Båd der Gynger" - leveret af Stig Rossen & Vennerne. 

Nu gælder det bare om at finde sammen med familien, venner eller kollegaer og sikre sig de bedste pladser ved bordene i Jyske Bank Boxen til Danmarks Største Halbal. Dørene åbnes kl. 17:00 og festen starter kl. 18:00 og slutter kl. 01:00, men vi starter jo allerede festen, når I går ombord i bussen. 

Pris pr. pers. inkl. tur, bordbuffet, og B-billet: 950,- kr.

 

Opsamling Z, men 2 timer tidligere Hjemkomst Odense ca. kl. 03:45

 

Det vil sige kl. 14.30 fra Odense, Dannebrogsgade.

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 

Opsamling Z - (Træk 2 timer fra nedenstående tider)
 

15.00 Frørup Rejser

15.10 Ørbæk ved kroen

15.25 Nyborg vejerbod

15.40 Ullerslev forsamlingshus

15.45 Langeskov ved bageren

16.00 Kerteminde brugs

16.30 Odense Dannebrogsgade

15.30 Svendborg ved Ærøfærgen

15.45 Kværndrup P-plads v/motervej

16.00 Ringe v/OK-tanken

17.15 Middelfart v/P-plads Strib afk

15.00 Fåborg rutebilstation

15.45 Assens Møllevej v/Rema 1000