Foto: MCH

Foto: MCH

Dansktop Prisen 2019

Lørdag den 23. marts 2019 i Jyske Bank Boxen i Herning

For fjerde gang skal Dansktoppen hyldes i Herning, og igen i år vil schlagerkunstneren, Hansi Hinterseer, lægge vejen forbi scenen. Det er eneste mulighed for at høre ham på dansk grund i 2019, så nu gælder det om at tage vennerne under armen og sikre sig en plads i bussen til en uforglemmelig aften.


Til showet får vi serveret en velkomstdrink og nogle lækre appetizers, og i bussen på vej hjem har vi sørget for en god sandwich og 1 øl/vand til at stille sulten. 
Aftenen starter med prisoverrækkelser og liveoptrædener fra et væld af populære kunstnere. Værterne er igen i år Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen. Efter et par timers god underholdning er det tid til at tage danseskoene i brug på det enorme dansegulv. Flere livebands gæster scenen de næste par timer. Bl.a. Kandis og Birthe Kjær sørger for at fylde salen med god dansemusik og festlig stemning. Og der kommer løbende nye navne på listen over optrædende, så showet skal nok blive lige så forrygende som altid. 


Festen i Jyske Bank Boxen slutter kl 01.00. Men den gode stemning og det høje festhumør tager vi med ud i bussen, så vores egen fest fortsætter hele vejen hjem til Fyn. 


Pris pr. person inkl. tur, VIP-billet (placering ved borde, velkomstdrink og appetizers) og 1 sandwich m. øl/vand……1.470,- kr.


Opsamling Ø - Hjemkomst Odense ca. kl. 03.30

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

Opsamlingssteder: 

Ø

 

Frørup Rejser  14.25
Ørbæk ved kroen  14.30
Nyborg vejerbod  14.50
Ullerslev forsamlingshus  15.05
Langeskov ved bageren  15.15
Kerteminde brugs  15.30
Odense Dannebrogsgade  16.00
Svendborg ved Ærøfærgen  15.05
Kværndrup P-plads v/motorvej    15.20
Ringe v/OK-tanken  15.30
Middelfart v/P-plads Strib afk  x
Fåborg rutebilstation  x
Assens Møllevej v/Rema 1000 x