Dresden

Dresden

Dresden

Dresden

Dresden

Dresden

Dresden, 5 dage. Ring for pris.

En rejse til en af de betydeligste kulturmetropoler i Tyskland med den maleriske beliggenhed ved Elben. Vi bor på Hotel Ibis Lilienstein som ligger i Prager Strasse, Dresdens gågadekvarter,  - mere centralt kan vi ikke bo. Vi bor på dobbeltværelser med bad/toilet, tv og telefon. Her er restaurant, bar og elevator.
 
1. dag
Turen går over grænsen, og med passende pauser undervejs køres ned gennem Tyskland. Vi er fremme ved hotellet til spisetid, og efter indkvartering mødes vi til en dejlig middag.
 
Udflugter
En smuk tur ad den saksiske vinvej langs Elben til sommerslottet Pillnitz. Vi går en tur i den smukke park og ser det gamle kameliatræ som har sit eget mobile drivhus og besøger orangeriet. Herfra til Pirna, hvorfra vi sejler med hjuldamper gennem de smukke landskaber forbi den berømte Basteiklippe. Bussen henter os i Königstein, og vi kører gennem saksisk Schweiz til Basteiklippen, som vind og vejr har formet til fantastiske skulpturer.
 
En rundtur i Dresden, hvor vi først ser en film om genopbygningen af Frauenkirche, og dernæst kommer ind og ser den fantastiske kirke. Vi oplever Brülsche Terrasse, Fürstenzug og de uvurderlige kunstskatte i Grünes Gewölbe i Residenzschloss. Vi skal opleve Zwingers mange museer og Semper operaen, hvor vi får en rundvisning. En aften nyder vi middagen på en fyrstelig restaurant i midtbyen.
 
Besøg i porcelænsbyen Meissen, med en rundvisning på fabrikken, besøg i det fantastiske museum og fabriksudsalget.  Vi kommer forbi Yenidze, en gammel tobaksfabrik, bygget som en moské i maurisk – orientalsk stil, og den nye VW fabrik som et flot modstykke til de barokke bygninger.
 
5. dag
Hjemrejse med passende pauser undervejs. Vi gør holdt ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke over grænsen til vores hjemby.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!