Vadehavets spændende øer - Fanø, Mandø, Rømø & Sild

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Fanø, Mandø, Rømø & Sild, 4 dage - Ring for pris

En interessant tur, hvor vi kommer på besøg på de 4 nordligste øer i Vadehavet, nemlig Fanø, Mandø, Rømø og Sild. Vi bor i Bredebro, på Den Gamle Kro, hvor mange af værelserne er møbleret med historiske smukke møbler, og vi nyder den udsøgte forplejning.

1. dag
Turen starter med et besøg på Fanø, hvortil vi sejler fra Esbjerg. Vi kører en rundtur på øen, hvor vi besøger såvel Nordby som Sønderho, og oplever den fine brede sandstrand, som tilbage fra 1891 har gjort Fanø berømt. Fra Fanø fortsætter turen sydpå til Bredebro for indkvartering og middag.

Udflugter
En dag går turen til Ribe, hvor vi går en byrundtur og ser domkirken, vandstands søjlen og den smukke bymidte med smalle stræder og gyder. Vi kører fra Ribe til Mandø ad Låningsvejen. Et dige bygget på havbunden, som er farbart 15 – 18 timer i døgnet og ellers er oversvømmet. Vi får en lokal til at fortælle om dette spændende sted, inden vi kører tilbage til Bredebro til en lækker middag. Vi skal desuden en tur ad dæmningen til Rømø, hvor vi oplever tusindvis af får og fugle inden vi kommer til den største af vores vadehavsøer Rømø. Vi kommer rundt og ser øen med de mange flotte kommandørgårde, smukke fredede natur-områder og brede sandstrande, inden vi sejler med færgen til Sild. Vi kører en rundtur på Sild, som er tyskernes mest eftertragtede ferieø, med mange smukke friserhuse, og et stort fredet område med en kæmpe vandreklit. Herfra med færgen tilbage til Rømø og tilbage til aftensmad.

4. dag
Inden hjemturen køres til Højer Sluse og det fremskudte dige, og vi kommer til Møgeltønder med Schackenborg og den smukke kirke og gør ophold i Tønder, inden vi kører tilbage til vores hjembyer.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond og moms, færge til Fanø retur, færge til Sild retur. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.