Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt

Friedrichstadt Tyskland

Friedrichstadt, 3 dage. Ring for pris                   

En tur til Friedrichstadt, den mest romantiske by man kan forestille sig. Maleriske gavle spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Vi bor på Hotel Holsteinisches Haus på dobbeltværelser med bad/toilet, et dejligt familiedrevet hotel som ligger med caféterrasse ned til kanalerne. 

1. dag

Turen kører over grænsen ved Tønder, og vi kommer efter ophold i Süderlügum gennem det menneskeskabte landskab til Husum. Vi ankommer til Friedrichstadt og bliver indkvarteret. Derefter sightseeing i byen og lejlighed til en sejltur på kanalerne. Aftensmad og hygge, måske med en ”Farisæer”

Udflugt

Forår og efterår en køn tur rundt i det flade marskområde, med besøg i Heide med den store markedsplads, Tysklands største, hvor der hver lørdag afholdes traditionelt marked. Vi ser Eidersperrwerk, hvor vi ser sluserne inden turen fortsætter til den gamle handelsby Tönning og den imponerende gamle gård ”Roter Haubarg”. Udflugt om sommeren er en spændende tur til Halligen Hooge, den næststørste af de 10 Halliger i nationalparken det Schleswig – Holstenske Vadehav. Alternativt kan vi tilbyde en udflugt til den spændende ø Føhr, en ø hvor vi ser mange spændende kaptajnshuse som i 11 landsbyer vidner om de rigdomme der blev bragt hjem i hvalfangertiden. 

3. dag

Hjemrejse gennem storkebyen Bergenhusen.  Vi følger Kielerkanalen som skærer sig tværs igennem landskabet til Rendsborg. Ophold ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke hjem.  I efteråret køres ikke via Bergenhusen, men til Slesvig med besøg i domkirken, hvor vi skal opleve Holmen, inden vi fortsætter til grænsen.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

Ikke inkl. i prisen:
Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!