Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Gardasøen

Gardasøen, 9 dage med afrejse d. 22/6 2019 

En rejse til det skønne klima og smukke omgivelser ved Gardasøen. Vi bor i havnebyen Peschiera del Garda på Hotel Dolci Colli i dobbeltværelser med bad/toilet og aircondition. Hotellet har pool, restaurant og elevator. 

1. og 2. dag på busrejsen
Udrejse med mellemovernatning i området omkring Erlangen. Ankomst til Peschiera del Garda hen på eftermiddagen 2. dag. 

Udflugter på busrejsen
Vi skal på en byrundtur i vores værtsby, hvor vi kan nyde den sydlandske stemning ved søpromenaden og i byens smalle gader og stræder. Herefter kører vi til Sirmione, der ligger på spidsen af en lille halvø. Den lille havneby er især kendt for sine termiske kurbade. På vores tur i byen kan vi bl.a. se borgen Rocca Scagliera og 1400-tals kirken Santa Maria Maggiore. En dag skal vi sejle fra Malcasine til den postkort-skønne by, Limone sul Garda, der ligger på Gardasøens nordlige kyst. Her kan vi nyde den skønne maritime stemning, besøge byens butikker og finde en hyggelig café eller restaurant, hvor vi kan smage noget af den lokale mad. En heldagstur til Romeo og Julies Verona. Vi kører til byens hjerte, hvor vi er i kort afstand til alle byens seværdigheder. Her kan vi bl.a. se det næsten lyserøde marmor-amfiteater, Arena di Verona, Romeo og Julies balkon, Piazza delle Erbe eller tage en tur ned ad verdens ældste gågade med de mange butikker i gadens prægtige bygninger. Vi kører langs Gardasøens østkyst til byen Garda med de gamle huse, snørklede stræder og romantiske buegange. Vi lægger vejen forbi Madonna della Corona kirken, der er bygget på en klippevæg, inden vi besøger et ostemejeri, hvor vi smager de lokale oste. Heldagsudflugt tilbage i tiden til historiske Venedig. Her er ingen biler, så al transport foregår i roligt tempo enten til fods eller med båd på de mange kanaler – perfekt tempo til at nyde byens charme. Vi ser nogle af byens seværdigheder og får tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til hotellet. 

8. og 9. dag på busrejsen 
Hjemrejse som udrejse med mellemovernatning omkring Erlangen. 

Husk pas!

Pris pr. pers…..…….............5.998,- kr.      
Tillæg for eneværelse……....1.125,- kr.


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension, beg. med aftensmad 1.dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejseleder, diverse udenlandske vejskatter, afgifter og moms. 

Ikke inkl. i prisen:
Entréer, sejltur, ostesmagning, frokoster og drikkevarer.

Valuta: Euro.

Se opsamlings- og hjemkomsttider på faktura.