Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Harzen

Nye udflugter: Harzen - Goslar, 4 dage afrejse d. 16/6 & 29/9 2019

Harzens skovklædte bjerge er et besøg værd på alle årstider. Vi bor på det store Hotel Goslar, som ligger i udkanten af Goslar. Et dejligt hotel med indendørs pool, sauna, restauranter og caféterrasse samt elevator. Både morgenmad og aftensmad er lækker buffet. Indkvartering i dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer, sat. tv og telefon.

 

1. dag på busrejsen 

Udrejse gennem Hamborg og Lüneburg med passende pauser undervejs. Ankomst til hotellet for indkvartering og aftenbuffet. 
 

Udflugter på busrejsen 

Vi skal på en byrundtur i Quedlinburg, der er skønt beliggende i et lille fjeldområde nord for Harzen. Herefter kører vi videre til Rosstrappe, hvorfra der er en smuk udsigt ud over Bodedalen. Vi kører videre til den berømte Hexentanzplatz, der er kendt for at være et mødested for heksene. Efter vi har spist frokost i de flotte omgivelser, kører vi videre til den store inddæmning ved Rübeland. På vejen holder bussen ind ved Rappbodetalsperre. Inden vi kører tilbage til hotellet, skal vi på en byrundtur i den maleriske by Wernigerode.

Vi kører en byrundtur i Goslar, hvor vi ser klokkespillet, rådhuset og ”Kaiserworth” samt gamle byporte og fæstningstårne. En umådelig spændende by med mange smukke gamle bygninger. Herefter kører vi videre til bjergbyerne Hahnenklee, hvor vi ser den store stavkirke, og Clausthal-Zellerfeld, hvor vi finder Tysklands største trækirke. Turen tilbage til hotellet går forbi Torfhaus, hvorfra der er udsigt til Bloksbjerg og forbi byen Braunlage. 
 

4. dag på busrejsen 

Efter morgenmaden køres hjemover med ophold i den gamle residensby Celle. Efter ophold ved Fleggaard Indkøbscenter køres direkte tilbage til vores hjembyer efter en dejlig ferie i Harzens smukke bjerge.
 
Husk pas. 
 
Særpris for restpladser d. 29/9 pr. pers....2.750 kr.      
Tillæg for eneværelse……450,- kr.

Pris pr. pers……............3.170,- kr.                 
Tillæg for eneværelse……450,- kr.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. 
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer. 
 
Valuta: Euro
                                                                                                                        
Opsamling B - Hjemkomst 1
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)