Harzen

Harzen, 4 dage. Ring for pris.

Harzens skovklædte bjerge er et besøg værd på alle årstider. Vi bor på det store Ramada Hotel Bären, som ligger i den gamle bys udkant. Et dejligt hotel med svimmingpool, sauna og solarium, restauranter og caféterrasse samt elevator. Både morgenmad og aftensmad er lækker buffet. Indkvartering på dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer, sat. tv, telefon, radio og med balkon eller terrasse til de fleste værelser.
 
1. dag

Udrejse gennem Hamborg og Lüneburger Heide med passende pauser undervejs. Ankomst til hotellet for indkvartering og aftenbuffet.
 
Udflugter

En byrundtur i den gamle kejserby hvor vi skal se klokkespillet, rådhuset og ”Kaiserworth” samt gamle byporte, fæstningstårne og kejserslottet. En umådelig spændende by med mange smukke gamle bygninger som siden 1992 har været på Unesco s liste over verdens kulturarv. Hér bliver også mulighed for at handle i byen. Herfra til Okerstausee i den smukke Okerdal, og Torfhaus, hvorfra der er en storslået udsigt til Bloksbjerg. Braunlage, Sieber- dalen og Claustal Zellerfeld samt stavkirken i Hahnenklee ser vi også.
 
En anden udflugt bringer os til heksedansepladsen nær Thale, der er kendt for at være et mødested for heksene før de flyver til Bloksbjerg. Vi kører ad kønne veje til Rübeland, hvor vi skal se den store dæmning Bodetalsperre ved Harzens største stausee. Vi skal også opleve en af de fantastiske drypstenshuler, inden vi kører en flot tur tilbage til hotellet til aftenbuffet og hyggeligt samvær.
 
Sidste dag

Efter morgenmaden køres hjemover med ophold i den gamle residensby Celle. Efter ophold ved Fleggaard indkøbscenter køres direkte tilbage til vores hjemby, efter en dejlig ferie i Harzens smukke bjerge.       
                          
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.