Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland

Helgoland, 3 dage. Ring for pris.

Helgoland er en spændende bilfri, toldfri tysk klippeø, ca. 70 km ud for Elbens udmunding i Nordsøe n. Øen består af Oberland og Unterland, forbundet med trapper og en elevator.  Helgoland er et kursted, og der er udendørs swimmingpool som hele året er opvarmet til 23 grader. Vi bor på 4-stjernede Hotel Rickmers Insulaner og 3-stjernede Aparthotel Klassik Helgoland, på dobbelt- værelser med bad/toilet, føntørrer, tv og telefon. Der er elevator på Insulaner.

 

1. dag

Efter tidlig afgang køres direkte til Büsum, og kl. 9.30 sejler vi til Helgoland med ”MS Funny Girl”. Overfarten varer ca. 2 timer og 15 min., og ved ankomsten til Helgoland udskibes vi til såkaldte ”Börteboote” som sejles af lokale søfolk fra reden til landgangen, og vi går det sidste stykke til hotellerne, hvor vi straks indkvarteres. Kl. 14.00 rundtur på Oberland.

 

Udflugter

Rundtur på øen på Oberland, hvor rejselederen fortæller om denne spændende ø. Vi går i mageligt tempo, og her er bænke og udsigtspunkter, hvor vi kan nyde synet af de tusindvis af fugle som yngler på klipperne. Vi ser også ”Lange Anna”, øens vartegn på denne tur rundt. En anden tur fører os med færgen til ”Dünen”, naboøen hvor der er badestrande, flyveplads, campingplads og mindelund samt hundredvis af sæler.                                                             
En rundvisning med lokal guide i de underjordiske beskyttelsesrum, besøg i kirken m.v. En sejltur rundt om Helgoland er en god oplevelse, og et lille tog  kører rundture. En aften afholdes ”Eiergrogaften”.

 

Sidste dag

Efter morgenmaden afleverer vi værelserne, og bagagen bliver på hotellerne, indtil vi om eftermiddagen igen skal med ”Börteboot” til ” Funny Girl” som bringer os tilbage til Büsum, og derfra med bussen direkte hjem.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur Büsum – Helgoland retur, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!