Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Busrejse til Helgoland

Helgoland, 3 dage med afrejse d. 5/6 & 18/09 2019

Helgoland er en fantastisk spændende tysk klippeø, kun 1700 m lang og 600 m bred. Øen består af Oberland og Unterland, som er forbundet med en trappe og en elevator. Vi bor på Hotel Rickmers Insulaner, Aparthotel Klassik og Hotel Dependance, der alle drives af samme familie. Vi bor i dobbeltværelser med bad/toilet. Der er elevator på Insulaner, hvor vi alle også samles til aftensmad. 

1. dag på busrejsen
Vi kører til Büsum, hvorfra vi skal sejle til Helgoland kl 09:30. Bussen bliver i Büsum, da bilkørsel er forbudt på Helgoland, og der kun er ganske få biler på øen. Ved ankomsten til Helgoland udskibes vi til små både, såkaldte ”Börteboote”, som sejles af lokale søfolk. Disse bringer os fra reden til landgangen, og vi går det sidste stykke til vores hoteller. Der er mulighed for at hvile, inden vi mødes til en gåtur rundt på øen. Vi følger stien hele øen rundt på Oberland, og rejselederen fortæller om øen undervejs. vi går i et mageligt tempo, så alle kan være med, og vi standser ved de forskellige bænke og udsigtspunkter. Vi ser de ynglende fugle på klipperne og øens varetegn, Lange Anna. 

2. dag på busrejsen
Vi starter dagen med en udflugt til de underjordiske beskyttelsesrum. Herefter kan man enten tage en tur rundt på øen med det lille tog eller besøge museet, hvor man kan se fossiler fundet på Helgoland og lære mere om øens historie.

3. dag på busrejsen
fter morgenmaden tager vi færgen til Dünen – den lille sandbanke, der ligger i sammenhæng med Helgoland, og som udgør Helgolands badestrande. Det er også på Dünen, vi ofte ser i hundredvis af sæler ligge på stranden eller finder nogle af de mange spændende fossiler. Om eftermiddagen er der tid til at handle lidt på Helgoland, inden vi sejler tilbage til fastlandet og kører hjem mod Fyn. 

Husk pas. 

Pris pr. pers. Insulaner………3.675,- kr.      
Tillæg for eneværelse.…...........265,- kr.  
Pris pr. pers. Klassik…………3.150,- kr.      
Tillæg for eneværelse.…...........265,- kr.  
Pris pr. pers. Dependance..…2.965,- kr.  
   

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, færge, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, diverse udenlandske vejskatter og afgifter.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

Valuta: Euro 

Se opsamlings- og hjemkomsttider i faktura