Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Busrejse til Holland

Holland, 5 dage afrejse d. 28/4 2019

 
I foråret er det smukt at rejse til Holland. Man kan opleve blomster i tusindvis, kanaler, vindmøller og tusindvis af køer på græs. Vi bor på det 3-stjernede Parkhotel Hugo de Vries, som er smukt beliggende i udkanten af den hyggelige landsby, Lunteren. Vi bor i dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, tv, telefon & Wifi. Alle værelser er beliggende i stueplan.
 

1. dag på busrejsen

Udrejse med passende pauser undervejs. Gennem Hamborg og forbi Bremen og Osnabrück til Holland. Til aften er vi fremme ved vores hotel for indkvartering og aftensmad.

                                         

Udflugter på busrejsen

En rigtig flot tur gennem et af de store områder, hvor der dyrkes blomsterløg, og på denne tur skal vi ind og se den verdensberømte blomster-park, Keukenhof, hvor tusindvis af tulipaner, narcisser, hyacinter og andre løgplanter blomstrer. Der bliver god tid til at se den smukke park og de store væksthuse med imponerende blomsterudstillinger. Vi skal på en spændende tur ind over Flevoland, en provins, skabt af hollænderne ved inddæmning. Vi kører over den store inddæmning på vej til Volendam, hvor vi besøger en lokal gårdbutik. Vi ser, hvordan de hollandske oste bliver lavet, og hvordan de laver træsko. Her vil også være mulighed for at handle både træsko og oste. Vi besøger mølle-museet Zaanse Schans, inden vi kører tilbage til hotellet for aftensmad. En udflugt til den ortodokse landsby, Staphorst. Langs hovedgaden ligger de traditionelle gårde, der er opført i nedersaksisk byggestil. Vi skal desuden til Hollands Venedig, Giethoorn, hvor vi bl.a. skal sejle en tur på kanalerne.                                   

 

Sidste dag på busrejsen                                                                                        

Efter morgenmaden er der hjemrejse med passende pauser undervejs. Indkøb ved Fleggaard Indkøbscenter, inden vi fortsætter det sidste stykke til vores hjembyer efter en dejlig tur til blomstrende Holland.

 
Husk pas.
 
Pris pr. pers.….............3.380,- kr.                  
Tillæg for eneværelse……300,- kr.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster, sejltur og drikkevarer.
 
Valuta: Euro 

Opsamling A - Hjemkomst 2
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.