Foto: Pixabay

Foto; Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Husum

Husum, 3 dage med afrejse d. 14/10 2019         

En rejse til den lille by ved det store hav. Her i den tidligere danske by oplever vi charmerende maritim stemning og en afslappet atmosfære. Vi bliver mødt af smalle gader, farverige huse og søsteren til Kertemindes Amanda. Vi bor på Hotel Rosenburg i dobbeltværelser med bad/toilet. Hotellet har spa- og wellnessområde, bar og WiFi. 

1. dag på busrejsen
Vi starter med at køre til Fleggaard indkøbscenter. Herefter kører vi til Dannevirke, hvor der er tid til at komme ud at se det store voldanlæg, inden vi kører til hotellet for indkvartering og aftensmad. 

2. dag på busrejsen
Efter morgenmaden skal vi på en byrundtur til fods i Husum. Vi ser Mariekirken, der stod færdig i 1833 med Københavns Domkirke som forbillede. Vi skal også vejen forbi Husum Slot, det gamle fiskerkvarter og Markplatz. Frokosten spiser vi i Husum, hvorefter vi kører til Nordstrand og ser Eidersperrwerk og sluserne ved mundingen af Ejderen. 

3. dag på busrejsen
Efter morgenmaden kører vi den smukke tur hjemad over fuglereservatet, der ligger ved Det Fremskudte Dige ved grænsen. Vi kører helt ud til vandet ved Rikkesbøl, hvor der er tid til, at vi kan komme ud at gå ved Vadehavet. Herfra kører vi videre til Højer Sluse og Møgeltønder Kirke, hvor vi begge steder kan komme ud at kigge på de flotte bygningsværker. Frokosten spiser vi i Tønder, inden vi fortsætter turen hjem til vores hjembyer.

Husk pas. 

Pris pr. pers.……............…2.310,- kr.                
Tillæg for eneværelse………510,- kr.  
 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, diverse udenlandske vejskatter og afgifter.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

Valuta: Euro 

Opsamling B – Hjemkomst 1    

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

  

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.