Busrejse

Busrejse

Istrien

Busrejse til Istrien

Busrejse til Istrien

Foto: Cordless Larry

Busrejse til Istrien

Busrejse til Istrien

Foto: Argo Navis

Busrejse

Busrejse

Istrien

Busrejse til Istrien

Busrejse til Istrien

Foto: Tieum

Bustur til Istrien i Kroatien

Nyhed: Istrien - Kroatien, 9 dage. Ring for pris

Ny spændende rejse til Opatija i Kroatien, som består af hyggelige gamle bygninger. Byen har et mildt klima og er et meget vellidt feriested for ældre. Her er både mulighed for at vandre & bade, hvis man skulle have lyst til dette. Vi bor centralt på et dejligt 3 stjernet hotel. Vi har både hoteller med og uden pool, så vi kan arrangere begge dele. 

1. & 2
dag

Udrejse med mellemovernatning i Sydtyskland. På 2. dagen kører vi en flot tur gennem Østrig og Slovenien til vores hotel i Kroatien, hvor vi ankommer til aftensmad.

Udflugter

Vi skal på en guidet rundvisning i vores værtsby Opatija, samt på byrundtur i Rijeka, som i dag er Kroatiens 3. største by. Vi skal til en af Kroatiens største øer Krk, hvor vi også besøger byen Krk, der byder på hyggelige smalle gader, en flot domkirke og mange caféer og restauranter. Vi kører en smuk tur gennem et dalområde, og besøger en vingård. Vi skal på udflugt til middelalderbyen Moscenice, som ligger en utrolig smuk køretur syd for Opatija. Vi besøger bl.a. en gammel olivenoliefabrik, og hører om folkets traditioner og levemåde. En dag kører vi gennem Istriens største bjerg Ucka til byen Pula. Vi kommer forbi det 6. største romerske amfiteater, gennem centrum og forbi nogle af de største seværdigheder. Vi skal på marked, hvor der er rig mulighed for at handle. Vi skal desuden på byrundtur i Rovinj, der i 1700 tallet var blandt de største og rigeste byer på Adriaterhavskysten. Der vil være 1 dag på egen hånd, hvor man kan udforske Opatija, slappe af, gå ture og/eller bade. 

8. & 9. dag

Hjemrejse som udrejse med mellemovernatning i Sydtyskland, og hjemkomst først på aftenen. 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, dansktalende lokalguide i Opatija, moms.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!