Juleaften i Sæby

4 dage med afrejse d. 23. december

En rigtig hyggelig juleferie til Nordjylland. Vi bor i Sæby på Wellness- Hotel Viking – et rigtig dejligt hotel i Sæby kun 300 m fra Kattegat med strandpromenade mod marinaen og Sæbys gamle bydel. 
Vi bor på dobbeltværelser med bad/toilet og tv på alle værelser. Her er en Aqua-, spa- og wellnessafdeling samt fitnessafdeling, og entréen hertil er inkluderet i prisen.  Hotellet har 2 restauranter, café og en eksklusiv lobbybar med sofagrupper. Der er desuden poolborde, fodboldspil og airhockey. Hotellet er festligt julepyntet og såvel maden som betjeningen er helt i top.  
 

Lillejuleaften

Når alle er samlet i bussen køres op gennem Jylland. Undervejs gøres holdt, så der er mulighed for at købe frokost. Midt på eftermiddagen ankommer vi til Sæby, hvor vi indkvarteres på vores værelser.  Der vil være mulighed for en hyggelig spadseretur langs stranden, inden vi mødes til en lækker 2-retters middag og hyggeligt samvær.

 

Juleaftensdag

Efter morgenbuffeten kører vi en byrundtur i Sæbys hyggelige gamle bymiljø. Vi ser de små gulkalkede huse, spændende butikker og caféer. Tilbage på hotellet nyder vi en dejlig frokostbuffet. Om eftermiddagen er der mulighed for at deltage i julegudstjeneste i Sæby Klosterkirke fra år 1470, inden vi mødes til juleaftensmiddagen.     
Julemiddagen består af langtidsbagt laks, flæskesteg og andesteg med tilbehør samt ris à la mande med kirsebærsauce. 
Efter middagen mødes alle og der er mulighed for at danse om juletræet og der er gaveuddeling. Aftenen afsluttes med kaffe og kransekagekonfekt samt hyggeligt samvær.

 

Juledag

Efter en lækker morgenbuffet køres en udflugt til det måske vinterklædte Skagen, som er spændende at opleve i den søde juletid. 
Turen køres, så vi er tilbage på hotellet til julefrokostbuffet kl. 12.30. Derefter er der mulighed for at hygge sig på hotellet, hvor man kan besøge den store aquaafdeling, med spa og sauna eller måske få et venskabeligt spil pool. Kl. 15 samles vi atter og hygger os med kaffe og æbleskiver på hotellet. Aftensmaden er en lækker 2-retters middag og derefter er der hyggeligt samvær. 

 

2. juledag

Efter en dejlig morgenbuffet samles vi atter i bussen og kører ned gennem Jylland ad samme rute som på udturen. Vi kommer sidst på dagen tilbage til vores hjembyer efter en rolig og afslappet juleferie i dejlige Nordjylland.

 

Pris pr. person……3.398,- Kr.    
Tillæg for eneværelse…600,- Kr.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold med helpension beg. med aftensmad 1. dag og slut. med morgenmad sidste dag, gebyr til garantifond. Besøg i svømme- og spa afdeling er inkl. i pris.

 

Ikke inkl. i prisen: Frokost første og sidste dag, drikkevarer, entréer.
Chaufføren fungerer som rejseleder på denne tur.

 

Opsamling D - Hjemkomst 5

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)