Kalmar

Kalmar

Kalmar

Kalmar

Øland

Øland

Kalmar

Kalmar

Øland

Øland

Kalmar & Øland

Kalmar & Øland, 4 dage. Ring for pris.

Vi bor i den gamle fæstningsby Kalmar, på Calmar Stadshotell på dobbeltværelser med bad/toilet og tv. Hotellet ligger centralt, og her er restaurant, bar, tv-lounge og elevator.

 

1. dag

Turen går over broerne til Sverige, og på tværs af Skåne gennem smukke landskaber med de typiske røde huse og mange stengærder. Ophold ved Laxens Hus ved Mørrumsåen, som er verdensberømt på grund af det gode laksefiskeri. Herfra til Kalmar, for indkvartering på vores hotel og en dejlig middag.

 

Udflugter

En spændende tur til Glasriget, hvor vi skal ind og se, hvordan de fine ting bliver forarbejdet på et af de berømte glasværksteder, Orrefors. Der bliver lejlighed til at handle og se galleriets flotte udstilling.  
En rundtur i Kalmar, hvor vi ser den store domkirke, gamle velbevarede træhuse, bymur med byporte og byparken med eksotiske træer og buske. Vi går en tur gennem Gamla Stan, og vi skal ind og opleve Kalmar Slot, som er en utrolig stærk befæstning med volde, bro, bastioner og mure.
En spændende tur over til Øland, hvor vi ser de karakteristiske stubmøller og et spændende landskab. Vi kommer rundt på det sydlige Øland og ser smukke landskaber på Alvaretten, som ikke findes magen til andre steder. Vi ser Borgholm Slotsruin og besøger kongens smukke sommerslot Solliden, hvor vi går en tur i den smukke slotspark.

 

4. dag

Efter morgenmaden kører vi ad andre veje tilbage mod Danmark. I Helsingborg ser vi den smukke slotspark ved Sofiero Slot, med tusindvis af sommerblomster, roser, stauder og rododendron. Herfra fortsætter turen med færge over Øresund og tværs over Sjælland tilbage til vores hjembyer.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, færge og broafgifter.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!