Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Busrejse til Kalmar & Øland

Kalmar & Øland, 4 dage med afgang 19/5 2019              

Rejse til Sverige hvor vi kommer på udflugter til Øland, Glasriget og Sofiero Slot. Vi bor centralt i den gamle fæstningsby, Kalmar, på First Hotel Witt i dobbeltværelser med bad/toilet. Hotellet har elevator, pool, fitnesscenter og bar. 

1.dag på busrejsen 
Vi kører til Helsingør og tager færgen til Helsingborg. På vores tur gennem Skåne kører vi gennem smukke landskaber med de typiske røde huse. Vi ankommer til hotellet til indkvartering og middag. 

2. dag på busrejsen
Efter morgenmaden tager vi på en udflugt til Glasriget, hvor vi skal se, hvordan de fine ting bliver forarbejdet. Det er samtidig en smuk rundtur i området udenfor Kalmar. Om eftermiddagen kører vi på en rundtur i Kalmar. Der bliver mulighed for at se Kalmar Slot, som er en utrolig stærk befæstning med volde, bro, bastioner, og mure. Vi kommer også rundt i den gamle bydel, og der er mulighed for at se Lensmuseet, hvis hovedattraktion er det gode skib, ”Kronan”, som sank i 1676 ved Øland. 

3.dag på busrejsen
Vi skal på en heldagsudflugt til Øland, hvor vi ser de karakteristiske små firkantede stubmøller og et spændende landskab. Vi skal besøge kongens smukke sommerslot, Solliden, hvor der er mulighed for at gå en tur i den smukke park, som er anlagt i italiensk, engelsk og hollandsk stil af dronning Victoria. Ved siden af Solliden ser vi Borgholm Slotsruin, som nedbrændte i 1806. 

4. dag på busrejsen
Efter morgenmad og udkvartering kører vi til Sofiero Slot & Park. Her kan vi komme ind og se den smukke slotshave ved Gustav Adolfs elskede sommerslot. Det er en stor oplevelse at gå blandt de mange blomstrende buske, og man kan også lægge vejen forbi Dronning Ingrids duftende have, Kongens vinhus og meget mere. Fra Sofiero kører vi til færgen i Helsingborg, hvorfra vi sejler til Danmark og kører tilbage til Fyn.  

Husk pas.

Pris pr. pers.………......…3.290,- kr.              
Tillæg eneværelse…………795,- kr.


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, bro, færge, rejsegarantifond, moms og diverse udenlandske vejskatter og afgifter.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

Valuta: Svenske kr.                            

Opsamling G, men 1 time tidligere – Hjemkomst 7, men 1 time senere
 

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.