Busrejse til Kandis og Mortens aftenmenu

Hotel Viking i Sæby, 2 dage med afrejse d. 7. november 2019

Så går turen igen i år til det dejlige Sæby, hvor vi på hotel Viking skal hygge os i et par dage. 3- retters Mortensaften menu og vi skal underholdes af et af Danmarks absolut bedste danseorkestre, Kandis.

1. dag på busrejsen 
Når alle er samlet i bussen, kører vi nordpå, og holder en passende frokostpause undervejs. Vi ankommer til Hotel Viking først på eftermiddagen og indkvarteres på vores værelser. Efter vi er tjekket ind, serveres der eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage på hotellet. Herefter er der tid på egen hånd, hvor der er mulighed for at gå sig en tur eller nyde hotellets 2700 m2 store Aqua Spa afdeling, som vi har fri adgang til. Om aftenen er der dækket op til Mortens aften, hvor vi skal nyde aspargessuppe, saftig andesteg og gammeldags æblekage. Efter middagen kommer Kandis og underholder med deres store repertoire.

2. dag på busrejsen 
Dagen starter med en lækker morgenbuffet på hotellet, hvorefter vi tjekker ud. Vi skal på guidet rundvisning i Sæby og kører herefter til Aalborg, hvor I har lidt tid på egen hånd og mulighed for at købe frokost. Herefter kører vi tilbage til vores hjembyer.

Pris pr. pers.…….......….kr. 1.898,-        
Tillæg eneværelse…….….kr. 300,-


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet. Eftermiddagskaffe m. kage, 3-retters mortensaften menu, koncert m. Kandis, morgenbuffet, guidet rundvisning i Sæby, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. 

Ikke inkl. i prisen: Frokoster og drikkevarer. 

Odense kl. 08:20 - Hjemkomst i Odense ca. kl. 18:45

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 
Opsamling D - hjemkomst 5 i rejsekatalog