Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkanosze

Karkonosze

Karkonosze, 5 dage. Ring for pris.

En herlig rejse til det dejlige bjergområde i det sydlige Polen, der hedder Karkonosze. Vi kommer på spændende udflugter i den skønne natur, og ser flotte vandfald, imponerende panoramaer og et spændende slot. Vi indkvarteres på det store 4-stjernede Mercure Hotel Jelenia Gora, på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, tv og radio, telefon og minibar. På hotellet er elevator, restaurant, bar, sauna, solarium og swimmingpool og forskellige forretninger samt en dejlig terrasse, et luksushotel af meget høj klasse.

 

1. dag

Efter tidlig afgang køres til grænsen, og med passende pauser undervejs  er vi fremme ved hotellet til sen aftensmad og indkvartering. 

 

Udflugter En udflugt til den spændende midtby, hvor husene ligger med gavlene ud mod rådhuspladsen. Under arkaderne ligger mange spændende forretninger, hyggelige restauranter og caféer.
Vi besøger det berømte marked i Jelenia Gora, hvor der bestemt kan gøres en god handel. Dagens besøg omfatter også en fabrik i Zlotoryja, som laver papirstynde, hånddekorerede julekugler.
 
En tur til området omkring Szklarska Poreba, der for en stor del er nationalpark med smukke vandfald, og besøg i Karpacz, hvor vi skal se en norsk stavkirke, som Friedrich Wilhelm den 4. Af Prøjsen købte af nordmændene. Smuk natur.

En udflugt til Wroclaw, hvor skal opleve det berømte panorama slagscene-maleri som imponerer med sin størrelse på 15 x 114 m. Vi skal også besøge det imponerende slot Ksiaz i Walbrzych, et af de største slotte i Polen med 400 værelser. Polens svar på Versailles.

 

5. dag Efter morgenmaden tager vi afsked med vores dejlige feriested, og kører hjem med passende pauser undervejs. Hjemkomst sidst på aftenen efter en dejlig ferie i Polen, hvor vi stadig kan få utroligt meget for pengene.
  
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!