Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Karkonosze

Nyhed: Karkonosze, 5 dage afrejse d. 4/8 2019 

En herlig rejse til Jelenia Gora i det dejlige bjergområde Karkonosze i det sydlige Polen. Vi indkvarteres på det 4-stjernede Mercure Hotel Jelenia Gora i dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, tv, radio, telefon og minibar. På hotellet er der elevator, restaurant, bar, sauna, solarium, pool, forretninger og en dejlig terrasse.


1. dag på busrejsen

Efter tidlig afgang kører vi med passende pauser undervejs til vores hotel, hvor vi får serveret en sen aftensmad efter indkvartering. 


Udflugter på busrejsen

Vi skal på en udflugt til den charmerende midtby, hvor husene ligger med gavlene ud mod rådhuspladsen. Under arkaderne ligger mange spændende forretninger og hyggelige restauranter og caféer. Dagens udflugt omfatter også en fabrik i Zlotoryja, som laver papirstynde, hånddekorerede julekugler. Her er det muligt at købe nogle af de flotte julekugler med hjem. 
En stor del af området omkring Szklarska Poreba er en nationalpark med smukke vandfald. Her er mange boder, hvor man kan købe tasker, uldting, sko og andre souvenirs med hjem. Vi besøger Karpacz, der har noget så specielt som en norsk stavkirke, som vi besøger. 
Vi skal også på en udflugt til Wroclaw, hvor vi skal opleve det berømte panorama slagscene-maleri, der imponerer med sin størrelse på 15 x 114 m. Wroclaw er en dejlig by med mange gode forretninger og en utrolig flot domkirke. 


5. dag på busrejsen

Efter morgenmaden kører vi med passende pauser undervejs til Danmark. Vi er hjemme sidst på aftenen.

Husk pas. 

 

Pris pr. pers.……...........…3.010,- kr.              
Tillæg for eneværelse…….…495,- kr.    
            

Inkl. i prisen:
Al kørsel, også udflugter, rejselederassistance, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, diverse vejskatter og afgifter.

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

Valuta: Euro og Polske zloty.

 

Opsamling A – Hjemkomst 2

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.