Krakow

Krakow

Krakow

Krakow

Krakow

Krakow

Auschwitz

Krakow

Krakow

Krakow

Krakow

Krakow

Krakow, 7 dage. Ring for pris.

En rejse til det bjergfyldte område i det sydlige Polen ved Krakow og Zakopane. Krakow er en gammel kongeby, og var tidligere landets hovedstad. Vi bor på Hotel Wyspianski, på dobbeltværelser med bad/toilet, radio og tv. Hotellet ligger helt centralt i centrum.

Udrejse

Når alle er samlet i bussen køres med passende pauser undervejs til Barlinek for mellemovernatning. Her støder vores guide til os, og følger os på turen til Krakow og tilbage. Næste dag fortsætter turen gennem Polen, og til aftensmaden er vi fremme ved vores hotel i Krakow.

Udflugter

En byrundtur hvor vi oplever såvel nyt som gammelt.  Turen foregår i specielle vogne, og gør holdt forskellige steder. Vi kommer  bl.a.gennem den gamle bydel med Wawelhøjen, hvor vi ser kongeslottet og domkirken.
En udflugt kører til Wieliczka, hvor vi skal opleve den forunderlige verden under jorden i de gamle saltminer. Minegangene er 200 km lange, men 4km er åbne for besøg, og her ser vi store og små figurer hugget ud i salt.
En tur til Oswiecim, hvor den berygtede nazistiske koncentrationslejr Auschwitz – Birkenau ligger. Et uhyggeligt sted under krigen hvor mere end 1 mill. omkom, fortrinsvis jøder.
En sejltur på floden Wisla gennem Krakow skal vi også opleve under vores ophold, og en aften vil der være mulighed for at deltage i en jødisk aften med traditionelle jødiske retter og jødisk musik.

6. & 7. dag

På 6. dagen starter hjemturen efter morgenmaden, og besøger  en keramikfabrik inden vi komr til Barlinek for mellemovernatning, hvor vi igen får en dejlig middag og hyggeligt samvær. Sidste dag fortsætter turen hjemover med passende pauser undervejs.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, lokal guide, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!