Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Liberec

Liberec, 5 dage afrejse d. 28/7 2019

Skøn rejse til flotte Liberec, som er beliggende i det nordlige Tjekkiet. En smuk by med et hyggeligt bymiljø. 
Vi bor på Clarion Grandhotel Zlatý Lev, som er beliggende i den historiske bydel af Liberec. Vi bor i dobbeltværelser med toilet/bad, telefon & tv. Der er elevator på hotellet og en skøn wellnessafdeling med sauna og jacuzzi. 

 

1. dag på busrejsen 

Når alle er samlet i bussen, køres gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Vi ankommer til vores hotel til sen indkvartering og aftensmad.

 

Udflugter på busrejsen

Vi skal på byrundtur i vores værtsby. Vi kommer rundt i byen og ser de mest spændende steder. Heriblandt centrum og det smukke rådhus samt byens indkøbscentre. Vi kommer til bjerget, Jested, hvor vi kører så højt op, som vi kan til svævebanen, som vi tager det sidste stykke op til toppen. Derfra er der en flot udsigt over Liberec. Vi skal på en heldagsudflugt til Prag, hvor vi ser nogle af de største seværdigheder som Karlsbroen & Tejnkirken. 

 

Vi skal besøge byen Melnik, der ligger ved sammenløbet af floderne Vltava og Elben. Her skal vi en tur på det lokale marked, hvorefter vi kører videre til det ”bøhmiske paradis”, som vi finder i området syd for Turnov. Vi oplever de skovklædte bakker med borge, ruiner og helt utrolige klippeformationer.   

 

5. dag på busrejsen 

Efter morgenmaden tager vi afsked med hotellet, og kører hjem ad samme rute som på udturen med passende pauser undervejs. Vi holder ind ved Fleggaard Indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke til vores hjembyer.

 
Husk pas.
 
Pris pr. pers……............3.130,- kr.                 
Tillæg for eneværelse……200,- kr.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med halvpension beg. med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag. Gebyr til rejsegarantifond, moms, vejskatter og diverse afgifter, rejselederassistance.
 
Ikke inkl. i prisen: Entreer, frokoster & drikkevarer.
 
Valuta: Euro & koruna
                                                                                      
Opsamling A – Hjemkomst 2, men 1 time senere
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)