Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Østdansk Turisme, DenmarkMediaCenter

Foto: Østdansk Turisme, DenmarkMediaCenter

Foto: Østdansk Turisme, DenmarkMediaCenter

Foto: Østdansk Turisme, DenmarkMediaCenter

Foto: Thomas Rousing, DenmarkMediaCenter

Foto: Thomas Rousing, DenmarkMediaCenter

Foto: Finn Brasen, DenmarkMediaCenter

Foto: Finn Brasen, DenmarkMediaCenter

Lolland/Falster & Møn

Lolland/Falster & Møn, 4 dage. Ring for pris.

Vi bor på Hotel Falster, på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, minibar, telefon, clockradio og tv. Hotel Falster er et dejligt hotel, med alle værelser beliggende i stueetagen og på 1. sal.. Der er restaurant og bar på hotellet.
 
1. dag

Når alle er samlet i bussen, kører til Spodsbjerg, hvorfra vi sejler til Tårs. På Lolland starter vi med at køre til Maribo, hvor vi skal se domkirken. Turen fortsætter gennem det lollandske landskab, langs Søndersø til Nysted.  Her gøres holdt, inden vi kører til hotellet.
 
Udflugter 

Vi kører en smuk tur langs kysten, forbi hyggelige fiskerbyer til Hesnæs, vi kommer igennem den hyggelige lille fiskerby Stubbekøbing, hvor vi skal se Marie Grubbes færgested. Herfra køres til Møns største by Stege, hvor middelalderen er særdeles nærværende den dag i dag. Vi kører forbi lystslottet Liselund, hvor vi skal se parken, inden vi besøger Møns Klint, hvor vi ser udstillingen og der er mulighed for at gå en tur i området. Vi kører over Bogø og Farø tilbage til hotellet.

En udflugt, hvor vi besøger Vordingborg ogGåsetårnet, ligesom vi ser den botaniske have, buksbomhaven med 400 af gamle dages mest yndede prydplanter samt læge- og  krydderurter. Vi kører en smuk tur langs Præstø & ser Fakse Kalkbrud, inden turen fortsætter til Gisselfeld, hvor vi skal se den smukke park og besøge orangeriet. Herefter går turen til Udby, hvor Gruntvig blev født.

4. dag 

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med Falster og vores hotel. Vi kører til Lolland, hvor vi skal besøge Knuthenborg safaripark. Vi kører til Tårs midt på eftermiddagen og sejler tilbage til Langeland.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, færge, entré til Knuthenborg, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!