Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede

Lüneborg hede, 3 dage. Ring for pris.

En rigtig hyggelig rejse fyldt med mange gode oplevelser. Turen går til Lüneborg Hede, hvor vi skal opleve dette utroligt smukke område, som vi ofte kører direkte igennem på turen sydpå eller hjemover.  Vi bor på Hotel Herrenbrücke som ligger ved Müden i den sydlige del af Lüneborg Hede. Her er udendørs opvarmet swimmingpool, keglebaner, heste og gode vandreruter på heden. Vi bor på dobbeltværelser med bad/toilet, radio, tlf., TV

1. dag

Turen går over grænsen, og efter ophold ved Fleggaard Indkøbscenter køres til skibshejseværket i Scharnebek, hvor skibene bliver løftet 38m op til den næste kanal. Et imponerende bygningsværk. Herfra sydpå forbi Lüneborg, som bogstaveligt talt er bygget på en saltsøjle, og videre til Müden, for indkvartering og middag.

Udflugt

Tur til Celle, den maleriske gamle residensby, som med et godt forretningsudbud og det flotte slot indbyder til nærmere besøg. Den gamle bydel er hel unik med mere end 450 fredede bindingsværkshuse. Vi får en rundvisning på slottet hvortil den danske dronning Caroline Matilde var forvist og døde kun 24 år gammel.                                                                                 
Vi skal på en rigtig hyggelig tur rundt på heden med hest og vogn fra hotellet, og en aften underholder vores vært Thorsten med et par numre.

3. dag

Efter morgenmaden kører vi til den store fuglepark i Walsrode, som imponerer med både de mange flotte rododendron buske og blomsterbede og selvfølgelig de 4000 fugle fordelt på 700 arter. Parken er en af de største fugleparker i verden, og det er en stor oplevelse at gå i de mange store volierer hvor fuglene flyver frit omkring. Kl. 13 starter hjemturen, og efter indkøb ved Fleggaard Indkøbscenter køres direkte hjem. 

Inkl. i prisen:Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, hestevognstur, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!