Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay<br>

Foto: Pixabay

Busrejse til Lüneborg Heide

Lüneborg Heide, 3 dage med afrejse d. 15/9 2019 

 

Hyggelig 3 dages rejse fyldt med spændende oplevelser. Vi skal bl.a. sejle på Hamborgs små kanaler, se den fantastiske Walsrode fuglepark og prøve Schiffshebewerket i Scharnebeck, en såkaldt skibselevator. Vi bor på Heidehotel Herrenbrücke i dobbeltværelser med toilet/bad og tv, og på hotellet finder vi pool, bar, bowlingbane og WiFi.

 

1. dag på busrejsen

Vi kører med passende pauser undervejs til Hamborg, hvor bussen kører en byrundtur. Vi ser bl.a. operahuset og de specielle pakhuse. Der bliver også tid til en sejltur på de små kanaler, hvor vi får noget af byen at se fra en helt anden vinkel. Herefter kører vi til hotellet til indkvartering og middag.

 

2. dag på busrejsen

Efter morgenmaden kører vi en tur på heden med hestevogn fra hotellet. Herefter kører vi til Walsrode Fuglepark, der med sine 4.000 fugle er verdens største fuglepark. Vi kan besøge de forskellige temahuse, volierer og tropehaller eller se et af de daglige shows. Man kan også gå en tur i parkens haveanlæg og finde inspiration blandt de mange georgine- og rosensorter eller i den smukke rododendrondal. I haveanlægget er der både lokale planter men også eksotiske og mere sjældne planter. Herefter kører vi tilbage til hotellet til middag og hyggeligt samvær om aftenen.

 

3. dag på busrejsen

Efter morgenmaden og afgang fra hotellet kører vi til det imponerende Scharnebek skibshejseværk, hvor skibene bliver løftet 38 m op til den næste kanal. Herefter kører vi videre til Lübeck, hvor vi går en byrundtur og spiser frokost. Når vi når grænsen, holder vi ind ved Fleggaard, inden vi kører det sidste stykke hjem.

 

Husk pas.

 

Pris pr. pers.….............2.120,- kr.                  

Tillæg for eneværelse….130,- kr.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms, entre til Walsrode Fuglepark og hestevognstur.


Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

 

Valuta: Euro 

 

 


Opsamling A, men ½ time senere - Hjemkomst 1 - se rejsekatalog

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)