Mariager Fjord

Mariager Fjord

Mariager torv

Mariager Fjord

Mariager Fjord

Hobro

Mariager Fjord

Mariager Fjord

Mariager Klosterkirke

Mariager Fjord

Mariager Fjord

Hadsund

Mariager Fjord

Mariager Fjord, 3 dage - Ring for pris

Spændende tur hvor vi bor på hotel Amerika, et rigtig godt hotel, som ligger dejligt roligt i udkanten af byen i skoven, ganske tæt ved fjorden, på dobbeltværelser med bad/toilet. 

1. dag
Vi kører til Mariager, hvor vi skal ind og se Danmarks Saltcenter, som er Nordens eneste oplevelsescenter for salt, og alt hvad der har med salt at gøre. Her kan vi opleve saltbiografen, Det Døde Hav, Saltminen og Sydehytten, og se den spændende udstilling, salthaven og laboratoriet og shoppe i saltbutikken.  Herefter skal vi på en guidet rundtur i Mariager til fods, hvor vi også kommer ind og ser kirken, som er en rest af det oprindelige birgittinerkloster. Herfra fortsættes til Hobro for indkvartering og en lækker 2 retters middag.

2. dag
Går turen til Lille Vildmose, et eldorado for naturelskere og historisk interesserede. Området er Danmarks største fredede landområde på godt 76 kvadratkilometer, med bl.a. Nordvesteuropas største højmose samt unikke natur- og græsningsskove. Her er mulighed for at opleve kongeørne, vildsvin, kronhjorte, oddere og andre store dyr i vild natur. Vi besøger Vildmosecentret, hvor man får et indblik i mosens natur og kultur-værdier. Centrets vildsvin bliver fodret automatisk hver dag kl. 11.15 og 14.15., så her er nok at opleve. Vi kører en guidet tur med bussen rundt i det smukke og spændende område, inden vi kører tilbage via Hadsund og den smukke tur ad Margueriteruten langs Mariager Fjord til hotellet til middag.

3. dag 
På sidste dagen skal vi på en dejlig sejltur fra Mariager til Hobro, inden vi begynder hjemturen, mange oplevelser rigere.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms, lokalguide i Mariager og Lille Vildmose. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. 
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur og drikkevarer.