Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Minikryds Stockholm-Tallinn

Minikryds Stockholm-Tallinn, 4 dage med afrejse d. 12/5 2019    

Oplev Stockholm og Tallinn på denne spændende rejse, hvor vi kombinerer det bedste af busturen med et dejligt krydstogt på Østersøen om bord på lækre krydstogtskibe i udvendige kahytter med bad/toilet og tv. 

1. dag på rejsen
Vi kører til Helsingør og tager færgen til Helsingborg. Herfra kører vi en smuk tur op gennem Sverige til Södertälje. Vi ankommer til hotellet til indkvartering og aftensmad. 

2. dag på rejsen
Efter morgenmaden kører vi den korte tur til Stockholm, hvor vi skal se nogle af byens største seværdigheder på en guidet byrundtur. Frokosten spises i Stockholm, inden vi kører videre til skibet. Sidst på eftermiddagen sejler vi gennem den svenske skærgård mod Tallinn. Om aftenen nyder vi en lækker aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum, hvorefter vi på egen hånd kan besøge de mange restauranter og barer, der byder på underholdning af enhver slags. 

3. dag på rejsen
Når vi har fået en dejlig morgenbuffet, ankommer vi til Tallinn, hvor bussen tager os med ud på en guidet rundtur i byen. Vi ser bl.a. Parlamentet, Den Russiske Ortodokse Kirke, den tyske kirke og den Danske Konges Have med mindesmærket for det danske flag. Herefter er der tid på egen hånd, inden vi igen går om bord og sejler tilbage mod Sverige. Vi mødes til en aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum. 

4. dag på rejsen
Vi oplever igen den smukke svenske skærgård samtidig med en dejlig morgenbuffet om bord, inden vi anløber havnen i Stockholm og derfra kører hjemover efter en dejlig ferie.

Husk pas. 

Pris pr. pers.……...........…3.630,- kr.      
Tillæg for eneværelse…….…560 kr.


Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, rejselederassistance, 1 x hotelophold på værelser med bad/toilet og halvpension på dag 1, 2 x overnatning i kahyt, 2 x morgenbuffet om bord og 2 x aftenbuffet + drikkevarer ad libitum inkl. (til buffeten) på dag 2 og dag 3, gebyr til rejsegarantifond, rejseleder, færger, broafgift og moms. 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer. Valuta: Svenske kroner og Euro.
                                                                                                                         
Opsamling G, men 1 time senere - Hjemkomst 7, men 1 time senere   
 

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.