Foto: Århus Musikhus

Foto: Århus Musikhus

Bustur til Mød mig på Cassiopeia

Tirsdag d. 19/3 2019 i Musikhuset Århus

I denne søde operette-komedie står vi midt i kaosset kort inden en premiere på Alhambra Teatret. Olympens guder og teatrets folk vikles ind i hinandens historier på finurligste vis og resulterer i at amoriner danser i luften og latteren spreder sig i salen. 


Ud på eftermiddagen kører vi med en pause undervejs til Hørning Kro, hvor vi får serveret en lækker 2-retters middag bestående af for- og hovedret. 
Først på aftenen er vi fremme ved Musikhuset, hvor vi kan læne os tilbage i sæderne og nyde en aften i fint selskab med en lang række af Danmarks mest folkekære skuespillere. De fortæller os historien om komponisten på Alhambra Teatret, Berger, der ikke kan finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical og er på randen til at give op. Både teatrets direktør og primadonna – der tilmed er hans ekskone – er efter ham, da musikkens muse dukker op og giver en hjælpende hånd. I løbet af forestillingen skal vi også høre mange velkendte sange fra forskellige kunstnere og tidsperioder i den danske musikhistorie. 


I rollen som musikkens muse, skal vi se Amalie Dollerup, der er kendt for sin rolle i Badehotellet og medvirken i Cirkusrevyen 2018. Christopher Læssø ses i rollen som den charmerende pilot, Harry, der sværmer om den smukke muse. Desuden medvirker Lone Hertz, Trine Gadegaard, Asger Reher og Troels Malling. 


Efter forestillingen mødes vi i bussen og kører tilbage til Fyn.


Pris pr. person inkl. tur, 2-rettes menu og A-billet………….…995,- kr.


Opsamling K, men 5 timer senere - Hjemkomst i Odense ca. kl. 00:30