Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Niels Thye, DenmarkMediaCenter

Foto: Niels Thye, DenmarkMediaCenter

Foto: VisitDenmark, DenmarkMediaCenter

Foto: VisitDenmark, DenmarkMediaCenter

Nordjylland & Læsø

Nordjylland & Læsø, 4 dage - Ring for pris

Vi bor i Sæby på Hotel Viking, der er skønt beliggende med direkte adgang til stranden. Her bor vi på dobbeltværelser med bad/toilet og tv på alle værelser. Her er restaurant og en lækker Aqua- og spa afdeling uden entré, ligesom der også er en wellness afdeling - dette koster dog ekstra. 

1. dag

Når alle er samlet i bussen køres til Sæby. Her skal vi på guidet byrundtur i den gamle bydel, hvor vi ser havnen, den gamle klosterkirke, hyggelige gader og stræder og meget mere, inden vi kører til indkvartering. 

Udflugter

Udflugt til Rubjerg Knude og Mårup kirke og derefter kommer vi til Lønstrup, hvor man trækker fiskerbådene op på stranden endnu. Vi besøger et ravsliberi, og vi aflægger besøg i Den Gamle Købmandsgård. Vi kommer en tur omkring ”Bjerget”, hvorfra der er en pragtfuld udsigt, inden vi aflægger besøg i Hirtshals. En spændende heldagstur til Læsø skal vi også på, hvor vi kører til Frederikshavn og sejler til Læsø. Vi aflægger besøg i Museumsgården, en værdig repræsentant for Læsøs gamle huse med tangtag, og vi besøger Læsø Uldstue, hvor vi kan købe alt fra plaider, trøjer, handsker til sokker, frakker og hatte m.m. Vi skal også se, hvorledes man sydede salt i gamle dage i saltsyderiet, og vi spiser den medbragte madpakke, inden vi sidst på eftermiddagen sejler tilbage til Frederikshavn.

4. dag

Efter morgenmaden aflægger vi besøg på Sæbygaard slot. Efter dette spændende besøg går turen ned gennem Ålborg, inden vi fortsætter turen gennem Jylland til vores hjemby.

Inkl. i prisen: Al kørsel også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, madpakke til Læsøturen, lokalguide i Sæby, gebyr til rejsegarantifond, færge og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, drikkevarer og frokoster. 

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!