Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Sommer - fotolicens: https://bit.ly/2LookwH

Foto: Pixabay

Busrejse til Nordjylland & Læsø

Nordjylland & Læsø, 4 dage med afrejse d. 26/8 2019

Vi bor i Sæby på Hotel Viking i dobbeltværelser med bad/toilet og tv. Her er restaurant og en lækker Aqua- og spa afdeling uden entré, og der er også en wellness- afdeling - dette koster dog ekstra. 


1. dag på busrejsen
Når alle er samlet i bussen køres til Sæby. Her skal vi på guidet byrundtur i den gamle bydel, hvor vi ser havnen, den gamle klosterkirke og meget mere, inden vi kører til indkvartering.


Udflugter på busrejsen

Udflugt til Skagen. Kandestederne, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, byrundtur og køretur med Sandormen til Grenen. Heldagstur til Læsø. Vi sejler fra Frederikshavn til Læsø. Vi besøger Museumsgården, en repræsentant for Læsøs gamle huse med tangtag. Vi besøger Læsø Uldstue, hvor der er mulighed for at handle. Vi ser, hvordan man sydede salt i gamle dage i saltsyderiet. Vi spiser den medbragte madpakke, inden vi sejler tilbage til Frederikshavn.

 

4. dag på busrejsen

Efter morgenmaden besøger vi Sæbygaard. Efter besøget går turen ned gennem Ålborg, inden vi fortsætter turen til vores hjemby.

 

Pris pr. pers.……........…3.498,- kr.               

Tillæg for eneværelse……600,- kr.

 

Inkl. i prisen: Kørsel, udflugter, hotelophold, ½pension beg. m. aftensmad 1. dag og slutt. m. morgenmad sidste dag, madpakke til Læsø, guide i Sæby, rejsegarantifond, færge, moms. Chaufføren fungerer som rejseleder. 

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, drikkevarer og frokoster.
                                                                                                                        
Opsamling D - Hjemkomst 5
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)