Foto: Jon Nordstrøm, DenmarkMediaCenter

Foto: Jon Nordstrøm, DenmarkMediaCenter

Foto: Mikkel Grabowski, DenmarkMediaCenter

Foto: Mikkel Grabowski, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Foto: Kim Wyon, DenmarkMediaCenter

Nordsjælland & Skåne

Nordsjælland & Skåne, 4 dage. Ring for pris.

Vi bor på  Hundested kro og hotel med gæstehus er centralt beliggende i byen nær havnen. Vi indkvarteres på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, tv, telefon og radio. Her er elevator, fjernsynsstue, dart, billard og motionsrum, sauna, spabad og overdækket svømmebassin.
 
1. dag 

Når alle er samlet i bussen køres over Storebæltsbroen og direkte til Roskilde, hvor vi skal se den imponerende domkirke, derfra fortsætter turen nordpå  langs Roskilde Fjord til Frederiksværk, Efter besøget her fortsættes til Hundested, hvor vi indkvarteres. Inden middagen vil der være lejlighed til at tage denne dejlige by i nærmere øjesyn.

Udflugter

Vi kører til Frederiksborg slot, hvor vi får en rundvisning. (I juli køres til Fredensborg) derefter fortsætter turen øst om Esrom Sø til Esrum kloster, hvor vi gør holdt, derefter køres til Gilleleje, hvorfra vi følger vejen langs nordkysten tilbage til Hundested.

Vi kører til Helsingør og sejler til Helsingborg, her ser vi Kärnan, Knutpunkten og det smukke rådhus. Vi kører en tur gennem smukke landskaber langs kysten til Kullen.Vi kommer gennem den berømte badeby Mølle, til pottemagerbyen Höganäs, Vi afslutter rundturen i Skåne med et  besøg i Sofiero Slotspark.
 
4. dag 

Efter morgenmaden køres til Kronborg, hvor der gøres holdt. Derefter køres den smukke tur ad Strandvejen sydpå, til Rungstedlund, Vi ser museet, inden vi igen samles i bussen og kører tilbage til vores hjemby.
  
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, færge, broafgift og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!