Nytårstur til Police nær Stettin

4 dage med afrejse d. 30. december

Efter stor begejstring de sidste 2 år, tager vi igen på nytårsrejse til den polske by Police, der ligger ca. 15 km. fra centrum af Stettin. Vi fejrer det nye års komme på Hotel Dobosz, der har et lækkert spa- og wellnesscenter med bl.a. indendørs pool og spa-bad. Desuden har hotellet også en sportssal, hvor man kan hygge sig med fx et spil dart, billard eller bordtennis.

 

30. december

Vi kører med passende pauser direkte ned til vores hotel, hvor vi er fremme sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres og mødes til en dejlig middag og hyggeligt samvær.  

 

31. december

Efter morgenmadsbuffeten kører vi til Stettin, der også kaldes ”Polens Paris” pga. byens store, brede boulevarder. Her findes flotte, gamle bygningsværker og hyggelige naturområder. Fra bussen kører vi en rundtur i byen og ser de store seværdigheder. Vi ser bl.a. Blonia Park og de store monumenter. Herefter er der mulighed for at handle. Først på eftermiddagen er der frokost på en restaurant, inden vi måske går på en lille spadseretur i den gamle by og besøger Skt. Jakobs Kirke. Frokosten er med i prisen. 

 

Sidst på eftermiddagen sætter vi atter kurs mod vores hotel, hvor vi har et par timer til afslapning inden den helt store Nytårsfejring går i gang. 
Vi får serveret flere forskellige menuer i løbet af aftenen, og baren er åben og klar til at servere vand, vin, vodka eller hvad halsen ellers skulle begære. Til midnat skal vi se festfyrværkeri, og herefter spiller DJ’en musik til langt ud på natten.  

 

1. januar

Denne morgen/formiddag starter med, at vi får serveret morgenmadsbuffet, og ellers står dagen på afslapning. Ud på eftermiddagen åbner hotellets bassin, jacuzzi og saunaer. Alt efter stemningen, kan vi køre en tur ud i det blå. Om aftenen mødes vi alle igen til aftensmad. 

 

2. januar

Efter morgenmadsbuffeten er det tid til at tage afsked med vores hotel. Efter et hyggeligt nytårsophold kører vi tilbage til Danmark med passende pauser undervejs. 

 

Husk pas.

 

Valuta: Euro & Zloty. 

 

Pris pr. person….......….3.035,- Kr.
Tillæg for eneværelse……285,- Kr.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter. Ophold på dobbeltværelse med bad/toilet. Helpension begyndende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag. Drikkevarer nytårsaften. Gebyr til rejsegarantifonden, moms og diverse vejskatter. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne tur.

 

Ikke inkl. i prisen. Entréer, drikkevarer. 

 

Opsamling A                            Hjemkomst 2 

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)