Foto: Pixabay

Foto: Pudelek (Marcin Szala)

Foto: Pudelek (Marcin Szala)

Foto: Stryn

Foto: Stryn

Foto: Pixabay

Busrejse - Østersøkryds: Stockholm – Tallinn – Riga – Stockholm

Østersøkryds, Stockholm – Tallinn – Riga – Stockholm, 6 dage, afrejse d. 21/9 2019

Tag med på en rundrejse, hvor vi besøger smukke Stockholm, romantiske Riga og hyggelige Tallinn. Vi bor i udvendige kahytter på et af Silja Lines store krydstogtskibe. Her er gågade med forretninger, restauranter og barer.

1. dag på busrejsen
Efter tidlig afgang kører vi en smuk tur op gennem Sverige med passende pauser undervejs. Vi når hotellet i Stockholm hen mod aftenen, hvor en dejlig middag venter os efter indkvartering.


2. dag på busrejsen

Efter morgenmaden går turen ind til Stockholm. Vi skal på byrundtur og se mange af de store seværdigheder i Sveriges spændende hovedstad. Vi besøger bl.a. den gamle bydel, Gamla Stan, hvor der tid på egen hånd. Der er også tid til enten at besøge Vasamuseet, hvor man kan se det eneste bevarede skib fra det 17. årh., eller ABBAmuseet. Kl. 17.30 sejler vi ud gennem den fantastiske skærgård. Senere mødes vi til stor luksusbuffet inkl. drikkevarer og hyggeligt samvær. 


3. dag på busrejsen

Ud på formiddagen ankommer vi til Estlands hovedstad, Tallinn, der på estisk betyder ”Danskerbyen”. Efter sagnet var det hér, Dannebrog faldt ned fra himlen i år 1219. Den gamle bydel er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer med smalle brostensgader og charmerende huse. Efter en byrundtur bliver der tid på egen hånd. Vi overnatter på hotel i Tallinn.


4. dag på busrejsen

Efter en lækker morgenmad kører vi i bussen fra Tallinn til Riga, hvor vi ankommer til indkvartering og lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byen.


5. dag på busrejsen

Vi tilbringer dagen i Riga, ”Nordens Paris”, der blev kåret som Europæisk Kulturhovedstad 2014. Vi skal på byrundtur i Letlands charmerende lille storby, der især er kendt for sine mange Jugendhuse og her er mange flere Art Nouveau bygninger end i Wien og Paris tilsammen. Der bliver tid på egen hånd i byen, der er på UNESCO’s liste over mest bevaringsværdige steder. Kl. 17.30 sejler vi fra Riga mod Stockholm.


6. dag på busrejsen

Vi kommer i havn i Stockholm kl. 09.30 og kan igen nyde synet af den smukke svenske skærgård. Herefter kører vi direkte til Danmark.

Husk pas.

 

Særpris for restpladser pr. pers....5.000 kr.

Tillæg for eneværelse…............…1.250,- kr.   


Pris pr. pers.……...........…5.575,- kr.                
Tillæg for eneværelse……1.250,- kr.
  

 
Inkl. i prisen: Al kørsel, udflugter, hotelophold, ½pension, overnatning i udv.kahyt, 2 x morgenbuffet, 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum (til buffeten), rejsegarantifond, rejseleder, moms, færger og broafgifter. 

 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.
 
Valuta: Euro og svenske kroner

                                                

Opsamling G, men 1 time tidligere – Hjemkomst 7, men 1 timer senere
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)