Foto: Pudelek (Martin Szala)

Foto: Pudelek (Martin Szala)

Foto: Stryn

Foto: Stryn

Østersøkryds - Stockholm & Helsinki

Østersøkryds-Stockholm & Helsinki, 4 dage. Ring for pris

Spændende rejse, hvor vi kombinerer det bedste af busturen med et dejligt krydstogt på Østersøen om bord på et af Silja Lines store skibe med gågade med dejlige forretninger, restauranter og barer om bord.

1. dag

Efter tidlig afgang køres en smuk tur op gennem Sverige med passende pauser undervejs, til en dejlig middag og mellemovernatning før Stockholm. 

2. dag

Turen går efter morgenmaden ind til Stockholm, hvor besøget begynder med en guidet rundtur, hvor vi får set mange af de store seværdigheder som Sveriges hovedstad har at byde på. Vi gør ophold i Gamla Stan, hvor der bliver lejlighed til at gå på egen hånd i den smukke bydel. Kl. 17.00 sejler vi ud gennem den fantastiske skærgård med et af Silja Lines dejlige skibe, og senere mødes vi til stor luksusbuffet inkl. drikkevarer og hyggeligt samvær inden overnatning i 2 personers udvendige kahytter. 

3. dag

Vi nyder den store morgenbuffet om bord under den smukke indsejling til Helsinki, og straks vi kommer i land begynder en spændende byrundtur med lokalguide, som viser os og fortæller os om mange store seværdigheder som Sibeliusmonumentet og Tempelkirken, og livet i Finland. Der bliver tid på egen hånd, inden vi kl. 17.00 atter sejler fra Helsinki. Efter at have nydt den smukke udsejling mødes vi igen til den store aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum.

4. dag

Vi nyder igen den smukke svenske skærgård samtidig med en dejlig morgenbuffet om bord, inden vi kl. 9.30 anløber havnen i Stockholm, og derfra kører hjemover efter en dejlig miniferie med store oplevelser.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension, overnatning i udvendig kahyt og 2 x morgenbuffet om bord og 2 x stor aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum om bord, lokalguide, gebyr til rejsegarantifond, rejseleder, færger, broafgift og moms. 
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster med drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!