Østfriesland

Østfriesland, 4 dage. Ring for pris

En ny rejse til fantastiske Østfriesland, hvor vi skal opleve den historiske gamle bydel i Leer, bygning af kæmpe store krydstogtskibe på Meyer værftet, og Ems Sperrwerk som beskytter området ved stormflod ligesom vi besøger ferieøen Norderney, den fashionable af de østfrisiske øer i Nordsøen med kilometerlange vidunderlige sandstrande. 

 

1. dag 

Med passende pauser undervejs ankommer vi til Leer, som ligger tæt ved den hollandske grænse midt på eftermiddagen. En lokalguide venter os og vi starter besøget med en guidet gåtur i den romantiske gamle bydel, inden vi indkvarterer på hotellet og nyder en lækker 4 retters middag.

 

2. dag 

Efter morgenmaden skal vi opleve hvordan man bygger de gigantiske krydstogtskibe i det nye besøgscentrum ved Meyer værftet, og på hjemturen dette århundredes bygningsværk som må være Emssperrwerk, hvor vi først ser en video fra byggetiden og derefter selve spærreværket over floden inden vi returnerer til en dejlig middag på hotellet.

 

3. dag 

Sejler vi fra Norddeich til Norderney, det mondæne ferieparadis med strandpromenade og kilometerlang sandstrand, frisk luft og høj himmel. Norderney er den næststørste af de 7 beboede østfrisiske øer i Nordsøen, og vi oplever en pragtfuld natur på vores tur rundt på øen.

 

4. dag 

Hjemrejse med ophold i den smukke gamle hansestad Bremen, hvor vi ser klokkespil, det smukke rådhus og statuen af Roland, inden vi efter frokost kører det sidste stykke til grænsen og hjem.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, sejltur til Norderney entré til Meyerværft og udstilling ved Emssperrwerk samt lokalguider.


Ikke inkl. i prisen: Øvrige entréer, frokoster og drikkevarer.