Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Østrig - Ischgl

Østrig - Ischgl, 8 dage med afrejse d. 8/7 & 18/8 2019

 

En rejse til Tyrol med storslået alpenatur og hyggelige bjergbyer. Vi bor på Hotel Galtürerhof, der ligger roligt og centralt i byen. Vi bor i dobbeltværelser med toilet/bad, TV og altan. Hotellet har wellnessområde, bar, elevator og Wifi.

 

1. & 2. dag på busrejsen

Udrejse med mellemovernatning i Baunatal. Næste dag fortsættes til Füssen og gennem de smukke bjergegne med Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, inden vi sidst på eftermiddagen når Ischgl til indkvartering og aftensmad.

 

Udflugter på busrejsen

En rigtig afslapningsdag hvor vi hygger os i byen og tager svævebanen op over byen og ser den smukke dal for foden af os. Det er fornuftigt at have gode travesko og en lun trøje med. Vi skal også på en tur til den lille toldfrie stat, Samnaun, som er beliggende i Schweiz med grænser til Italien og Østrig. En tur ad Silvretta Hochalpenstrasse – en utrolig smuk alpevej, hvor man selv om sommeren kan opleve snevejr. Vi ser Silvretta Stausee og Vermunt Stausee, ligesom vi kommer gennem et utal af hårnålesving og smukke alpepas og gennem typiske tyrolerlandsbyer. En udflugt til Tyrols hovedstad Innsbruck, hvor vi bl.a. skal se Rundgemälde, ”Det gyldne Tag”, Hofburg og Triumfbuen. Vi oplever også den olympiske skihopbakke. Der arrangeres en festlig tyroleraften under opholdet i Ischgl.

 

7. & 8. dag på busrejsen

Hjemrejse med mellemovernatning i Baunatal.

 

Husk pas.

 

Pris pr. pers…….…............…5.680,- kr.

Tillæg for eneværelse.…..……600,- kr.

 

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.  


Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer. 

 

Valuta: Euro 


Opsamling A - Hjemkomst 2

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.