Foto: Pejsegaarden

Bustur til Pejseshow 2019

2 dage med afrejse d. 2. november 2019

Pejsen går i luften. Med nogle af Danmarks bedste entertainere skal vi ud på en rejse til det vilde vesten, hvor vi kommer til at opleve sang og musik godt blandet med en masse sort humor og gode grin. Der er ingen tvivl om, at Pejseshow 2019 bliver et hylende morsomt og musikalsk show! 

Christine Astrid er for fjerde år i træk med i Pejseshowet, og igen i år kommer hun direkte fra Rottefælden og sørger for, at vores lattermuskler kommer på overarbejde. Gordon Kennedy er et velkendt ansigt i Pejsestuen, og han har også vist sit talent som ”bagmand” for mange af showets filmproduktioner. En anden genganger er multitalentet Mikkel Schrøder, der både kan spille og synge. Han har optrådt med comedy-shows landet over, hvor han på bedste vis får flettet sin musikalske side ind i de sjove indslag. Sara Gadborg tager en lille pause i de mange musicals, som hun har medvirket i, så hun kan udfolde sin eminente sangstemme og store talent for komik på Pejsegårdens scene. 

Pejseshow 2019 er ikke bare topunderholdning – det er også en aften med lækker mad fra Pejsegårdens landskendte Carvery Buffet. Der er dans til et af Danmarks bedste livebands – der er drinks og cocktails i den roterende bar og ikke mindst ”sing along” i Jasons piano bar, hvor man kan nyde hans fantastiske spil ved det store flygel. 

Efter endt opsamling kører vi til Pejsegården, hvor vi efter indkvartering nyder eftermiddagskaffen. Vi mødes igen til aften, til den lækre aftenbuffet og ser Revyen. Efter morgenmad næste dag kører vi igen hjemover.   

Pris pr. pers inkl. tur, eftermiddagskaffe, buffet, underholdning, overnatning i dobbeltværelse og morgenmad: 1.795,- kr.
Eneværelses tillæg: 250,- kr.


Opsamling Å, men 2 timer senere                Hjemkomst Odense ca. kl. 12.00

 
Det vil sige kl. 12.00 fra Odense, Dannebrogsgade

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 

Opsamlingssteder:  Å (Læg 2 timer i nedenstående tider)
Frørup Rejser  08.35 
Ørbæk ved kroen  08.30 
Nyborg vejerbod  08.50 
Ullerslev forsamlingshus  09.05 
Langeskov ved bageren  09.15 
Kerteminde brugs  09.30 
Odense Dannebrogsgade  10.00 
Svendborg ved Ærøfærgen  09.05 
Kværndrup P-plads v/motorvej    09.20 
Ringe v/OK-tanken  09.30
Middelfart v/P-plads Strib afk  06.55 
Fåborg rutebilstation  08.20 
Assens Møllevej v/Rema 1000 07.35