Persondatapolitik

Oversigt

  1. Hvad er cookies?
  2. Sådan anvender vi cookies på www.froruprejser.dk
    1. Tekniske nødvendige cookies
    2. Marketing og optimeringscookies
    3. Tredje parts cookies
      1. YouTube
      2. Facebook
  3. Sletning af cookies?
  4. Indsamling af personoplysninger
    1. Nyhedsbrev
    2. Katalogbestilling
    3. Bookning
    4. Uforpligtende tilbud
  5. Opbevaring af personoplysninger
  6. Sikkerhed
  7. Indsigt, spørgsmål og klager
  8. Ejeroplysninger

 

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du er på internettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer.


Sådan anvender vi cookies på www.froruprejser.dk

Hos Frørup Rejser ApS anvender vi cookies på www.froruprejser.dk for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan nedenfor læse mere om, hvilke cookies www.froruprejser.dk anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.
 

Teknisk nødvendige cookies

www.froruprejser.dk administreres af SmartWeb. Frørup Rejser ApS bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi SmartWebs cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.
 

Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Vi indsamler oplysninger omkring hjemmesidens ydeevne og for at forbedre brugeroplevelsen. Alle informationer indsamles anonymt og indeholder fx antal besøgere samt hvilke sider som er blevet besøgt.
 

Tredje parts cookies

Tredjepartscookies afsættes af en tredjepart (fx YouTube & Facebook), der har elementer på den side du besøger.
 

YouTube

Der anvendes cookies ved visning af Youtube-film på www.froruprejser.dk. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set. YouTube har sin egen cookie og privatlivspolitik, som vi ikke har kontrol med. Der er ingen installation af cookies fra YouTube, før du trykker på videoen for at se den.
 

Facebook

Der anvendes cookies fra Facebook for at give dig muligheden for at ’synes godt om’ vores facebook side.  Er du logget ind på Facebook samtidig med besøget på www.froruprejser.dk, vil Facebook vide, at du har besøgt www.frøruprejser.dk. Facebook har sin egen cookie og privatlivspolitik, som vi ikke har kontrol med.
 

Sletning af cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

 

Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger ved fx at bestille et katalog, forespørge om et tilbud, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller bestille en endagstur, rejse eller en underholdningstur. Personoplysninger bruges udelukkende til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Nedenfor kan du se hvilke oplysninger vi indsamler.


Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registreres din e-mailadresse og dit navn.


Katalogbestilling

Når du bestiller et katalog, registreres dit navn, adresse og de type kataloger du ønsker at få tilsendt.


Bookning

Når du booker en rejse, endagstur og/eller en underholdningstur registreres dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt den rejse, endagstur eller underholdningstur du ønsker at bestille, dato for afgang, hvor du ønsker at stå på bussen, evt. navne på personer du skal afsted med og hvilken type forsikring du evt. ønsker. Derudover har du mulighed for at skrive en tekst til os. På rejser registreres det desuden på hjemmesiden om du ønsker et enkeltværelse eller dobbeltværelse.


Uforpligtende tilbud

Når du bestiller et uforpligtende tilbud via www.froruprejser.dk registreres dit navn, foreningens, skolens, virksomhedens, gruppens navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, hvor mange tilbuddet skal gælde for, hvilken type rejse det drejer sig om, ligesom du har mulighed for at skrive en tekst til os også.
 

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer oplysningerne i henhold til lovgivningen, og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 

Sikkerhed

Ingen dataoverførsel via Internet eller andre netværk er 100% sikker. Frørup Rejser ApS tager de nødvendige forholdsregler for at sikre at dine personlige oplysninger behandles sikkert.                                 
 

Indsigt, spørgsmål og klager

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies eller persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os på 65 37 15 16 eller skrive en mail til info@froruprejser.dk.

Ønsker du at få indsigt i de oplysninger som Frørup Rejser ApS har registreret omkring dig, kan du skrive til os på info@froruprejser.dk eller ringe til os på tlf. 65 37 15 16. Har vi registreret forkerte oplysninger, eller har du andre indsigelser, er du også velkommen til at rette henvendelse. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer Frørup Rejser ApS har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

Ønsker du at klage over den måde Frørup Rejser ApS behandler dine personlige oplysninger på skal du tage kontakt til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk 

 

Ejeroplysninger:

Frørup Rejser ApS
Frørup Byvej 34
5871 Frørup

Tlf.: 65 37 15 16
E-mail: info@froruprejser.dk
CVR. nr.: 27718264

 

Sidst opdateret den 19. maj 2018