Pragh

Pragh, 6 dage. Ring for pris

En tur til en af de store og meget spændende hovedstæder i Europa. Vi bor centralt i Pragh, kun 300 m fra Wenzelpladsen og rådhuset, på Hotel ’Zlata Vaha, på dobbeltværelser med bad-toilet, tv, og Wi-Fi, og nogle med air condition. Her er elevator, café og vinbar, restaurant og haveterrasse, et super dejligt udgangspunkt for ophold i den gyldne stad.

1. dag 
Efter tidlig afrejse køres med passende pauser undervejs til Pragh, med ankomst midt på aftenen.
 
Udflugter 
Tur til fods rundt i den gamle bydel, hvor vi ser Vaclavpladsen, krudtårnet, den smukke rådhusplads med det astronomiske ur, Teynkirken, Karlsbroen og den jødiske bydel. Man oplever i høj grad den særlige stemning i de smalle stræder blandt de flotte palæer og hestetrukne vogne. En anden udflugt fører os op til det historiske borgområde Hradcany-St Veits katedralen, hvor vi desuden skal se dele af Georgklostrets smukke basilika og guld-magernes gade. Der arrangeres en hyggelig aftensejltur på Moldau med musik og middag, og en anden aften vil der blive afholdt et hyggeligt arrangement på den berømte bar U Flecko, hvor vi skal smage den brune tjekkiske øl.En udflugt til krystalværket i Nizbor, hvor vi får en rundvisning på fabrikken og en tur til den imponerende borg Karlstejn er også med i programmet, og der bliver også mulighed for en dag på egen hånd i denne fascinerende storby. En aften arrangeres en tur til Krizikova fontænen, som er en imponerenede oplevelse i musik, lys og springvand.

6. dag 
Efter tidlig morgenmad køres hjem med passende pauser undervejs, og sidst på aftenen er vi hjemme i vores hjemby.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og morgenmad begyndende med morgenmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, aftenamad, frokoster og drikkevarer.