Foto: Pixabay

Foto: Lille Vildmose

Foto: Thomas Rousing, Denmarkmediacenter

Busrejse til Rebild Bakker

Rebild Bakker, 3 dage med afrejse d. 31/7 2019

Vi bor på Comwell Rebild Bakker i dobbeltværelser med bad/toilet, tv og altan. Hotellet har pool, fitnesscenter, bar og elevator. 

1. dag på busrejsen
Vi kører til Mariager, hvor vi mødes med en guide, der fortæller os om byen, klosteret og kirken på vores rundtur i byen. Vi besøger Rosenhaven, inden vi kører til hotellet. 

2. dag på busrejsen
Vi skal sejle den smukke tur på Mariager Fjord med hjuldamperen Svanen. Herefter kører vi turen fra Handest til Mariager på veteranjernbanen, inden vi kører til hotellet. 

3. dag på busrejsen
Vi kører til Lille Vildmose. Her har vi tid på egen hånd i centeret, hvor vi kan lære mere om mosens historie og livet i den. Vi kan også se vildsvinene blive fodret, inden vi kører på en næsten 2 timers guidet tur i højmosen. Bussen stopper undervejs, hvor vi kan komme ud at se de sjældne planter i området. Herefter kører vi til Fyn med passende pauser undervejs. 

Pris pr. pers………........2.655,-kr.                        
Tillæg eneværelse………690,- kr.


Inkl. i prisen: Al kørsel, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og slut. med frokost sidste dag, guide i Mariager, entré og guide i Lille Vildmose, sejltur på Mariager Fjord, togtur, gebyr til rejsegarantifond. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. 

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokost og drikkevarer.          

Opsamling D, men ½ time tidligere – Hjemkomst 5              

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.