Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Wolkenkratzer

Foto: Pixabay

Busrejse til Rhinen

Rhinen, 5 dage med afrejse d. 11/8 & 1/9 2019

En rejse til en af de små hyggelige byer langs Rhinen, Rüdesheim, med mange hoteller, gode restauranter og caféer. Vi skal opleve bakker med vinmarker, ruiner og smukke klippeformationer.

 

Vi bor på Parkhotel Rüdesheim, som ligger med en smuk udsigt over Rhinen. Der er elevator, restaurant og sol-terrasse. Vi bor i dobbeltværelser med bad/toilet, tv og telefon.

 

1. dag på busrejsen 

Når opsamling er slut køres over grænsen, og med passende ophold undervejs køres turen sydpå gennem Hamborg og forbi Hannover og Frankfurt. Ankomst i Rüdesheim til sen aftensmad og indkvartering.
 

Udflugter på busrejsen 

En spændende tur, hvor vi sejler forbi den sagnomspundne klippe, Lorelei til St. Goarshausen, hvor bussen venter for at køre os op på Lorelei. Derefter besøg ved det berømte Niederwalddenkmal, Germania, hvorfra der er en storslået udsigt over Rhinen, og hvorfra man har mulighed for at tage med svævebanen ned til byen. En heldagstur til det berømte punkt Deutsches Eck, hvor floderne Mosel og Rhinen løber sammen, og op langs Mosel til den gamle middelalderby, Cochem, en dejlig handelsby med smalle stræder og gyder. Herfra ind over de smukke Hunsrückbjerge tilbage til Rhinen. En byrundtur i Rüdesheim med besøg i Weinbrandfabrikken Asbach Uralts besøgscenter, Drosselgasse og det spændende St. Hildegard Kloster, som ligger midt i klostrets egne vinmarker. Ved fornøden tilslutning arrangeres en festlig aftentur med musik og dans, ligesom der bliver mulighed for en hyggelig aften med vinsmagning.
 

5. dag på busrejsen 

Efter tidlig morgenmad køres til Danmark med passende pauser undervejs. Efter ophold ved Fleggaard køres til vores hjembyer. 
 
Husk pas.
        
Pris pr. pers........……....3.535,- kr.        
Tillæg for eneværelse….…550,- kr.   
        

Inkl. i prisen:
Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Sejltur til St. Goarshausen, vinsmagning, entréer, frokoster og drikkevarer. 
 
Valuta: Euro            
                                                                                                                        
Opsamling A - Hjemkomst 2
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)