Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen, 5 dage. Ring for pris.

En rejse, hvor vi bor på Tysklands største ø, Rügen. Vi bor på Rügen, i Bergen, på hotel ”Ratskeller”, et hyggeligt hotel centralt beliggende i byen, på dobbeltværelser med bad/toilet, telefon og sat. tv.
 
1. dag

Udrejse via grænsen, og med passende pauser undervejsankommer vi sidst på dagen i Bergen for indkvartering og middag.
 
Udflugter

En tur til Kap Arkona, hvorfra man i klart vejr kan se helt til Møns Klint. Vi ser også Svantevit – Vendernes Gud med 4 hoveder, og besøger  fiskerbyen Witt, som ligger smukt ved foden af de imponerende klinter. Herfra til Jasmund Nationalpark med den berømte kongestol. Vi ser en film om stedet og nyder den flotte udsigt over kalkklinterne som visse steder er 161 m høje. Mulighed for en sejltur fra Sassnitz forbi de imponerende kridtklinter, som tager sig smukt ud fra søsiden.
 
Et besøg i Prora besøgscenter, hvor vi får indtryk af Hitlers enorme byggeri af badehotel til arbejderklassen, kun 150 m fra vandet og næsten 5 km langt. Herefter til jagtslottet Granitz, i italiensk renæssancestil, indrettet som museum og fra det 38 m høje tårn er der en pragtfuld udsigt over området.
En af øens hovedattraktioner er en tur med det historiske damplokomotiv ”Rasender Roland”, så det skal vi også prøve.
Hansestaden Stralsund er med Skt. Nikolai, Skt. Marien, Heiliggeistkloster og borgerhusene en juvel i mursten. Rådhuset med sin prægtige gavl er en af de smukkeste ikke religiøse bygninger i Nordtyskland. Byen er forbundet med Rügen via dæmningen ”Rügendamm” og den nye højbro, indviet i 2007.
 
5. dag Efter morgenmaden køres ad samme rute tilbage til Danmark med passende pauser undervejs. Efter ophold ved Fleggaard indkøbscenter før grænsen køres direkte til vore hjembyer efter dejlige feriedage på Tysklands største ø, Rügen.
  
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmas sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!