Sauerland & Bad Berleburg

Sauerland & Bad Berleburg, 5 dage. Ring for pris.

Sauerland er træbevoksede bjerge og bløde dale, rislende bække gennem små romantiske middelalderbyer. Vi bor på Parkhotel Olsberg, på dobbeltværelser med bad/ toilet, tlf., sat. Tv og balkon.  Her er elevator, restaurant, bar, keglebane og swimmingpool.
 
1. dag

Udrejse over grænsen, gennem Hamborg og via Lüneburger Heide forbi Hannover og gennem Paderborn med passende pauser undervejs. Straks efter ankomst indkvartering og derefter middag.
 
Udflugter

En køn tur gennem smukke landskaber til Bad Berleburg, Prinsesse Benedikte og Prins Richards hjemby. Vi får en rundvisning i slotsmuseet og går en tur i den smukke park som hører til slottet. Herfra til udsigtspunktet Kahler Asten, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over det smukke område.
En tur til bryggeriet Warstein, hvor vi kører med et lille tog rundt på hele bryggeriet, også i de ”hellige haller” hvor øllet brygges, inden vi nyder friske smagsprøver. Herfra til  Warstein drypstenshuler, vi får en rundvisning, og her er også en dyrepark med hjorte og vildsvin.
En flot tur til Brilon, en virkelig smuk gammel by, som er kendt for sin historiske bykerne, og besøg hos et lokalt glasværk hvor vi ser hvorledes den glødende råmasse bliver forarbejdet.
Der arrangeres festlig danseaften med live musik og hvad med et banko spil på tysk !!! og så skal vi have kåret bussens mester i keglespil.  
 
5. dag

Efter morgenmaden hjemrejse med passende pauser undervejs. Vi gør holdt ved Fleggaard Indkøbscenter, inden vi fortsætter tilbage til vores hjemby.
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

 

 

Kom tilbage til oversigten over rejser her!