Busrejse til Sauerland

Sauerland, 5 dage med afrejse d. 13/5 2019                                                

En rejse til hjertet af Tyskland. Saurland er træbevoksede bjerge, bløde dale og rislende bække gennem små romantiske middelalderbyer. Vi bor i et roligt kvarter nær centrum på Parkhotel Olsberg i dobbeltværelser med bad/toilet. Alle værelser har balkon, tv, wi-fi og hårtørrer. Hotellet har pool, keglebane, bar, restaurant og elevator. 

1. dag på busrejsen
Udrejse med passende pauser undervejs ankommer vi sidst på dagen til hotellet for indkvartering og middag. 

Udflugter på busrejsen
En tur til Ettelsberg, hvor vi tager svævebanen til toppen af bjerget og det højeste udkigspunkt i det nordvestlige Tyskland. Fra udkigstårnet, Hochheideturm, er der en fantastisk panoramaudsigt. Herfra kører vi videre til Willingen Glaspusteri, hvor vi får en rundvisning. Vi skal på en udflugt til Berleburg Slot, hvor vi får en rundvisning. Det er også muligt at gå en tur i den smukke slotspark. Vi kører en køn tur hjem til hotellet, hvor der er rig mulighed for at nyde egnens smukke natur. En dag skal vi have en rundvisning på bryggeriet Warsteiner. Vi starter rundvisningen med at se en kort film om stedet og om ølbryggeri. Herefter skal vi på en guidet tur med en bus, hvor vi kan se ølbryggeriets forskellige stadier. Vi skal også se en udstilling, der viser Warsteiners mere end 250 års historie gennem flasker, øltønder, reklamer og en bus, der leverede øl i 1950’erne. Besøget giver os også mulighed for at få smagsprøver på det lækre tyske øl. 

5. dag på busrejsen
Efter morgenmaden køres ad samme rute tilbage til Danmark med passende pauser undervejs.

Husk pas.

Pris pr. pers...............…..…3.560,- kr.
Tillæg for eneværelse………450,- kr.

Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer. Valuta: Euro

Opsamling B – Hjemkomst 1   

(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom tilbage til kalenderen ved at KLIKKE HER.