Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Busrejse til Schwarzwald & Mosel

Schwarzwald og Mosel, 8 dage med afrejse d. 2/8 2019 

På denne rejse skal vi opleve det bedste fra de to idylliske vindistrikter, der bugner af vinbjerge, små hyggelige byer og romantiske søer. Vi bor på Hotel Bären og Moselstern Hotel Weinhaus Fuhrmann i dobbeltværelser med toilet/bad og tv.

 

1. & 2. dag på busrejsen 

Udrejse med mellemovernatning i Alsfeld. Næste dag fortsætter vi til Heidelberg. Herfra skal vi sejle på Neckar til Neckarsteinach, hvor vi mødes med bussen og kører til Schwarzwald.
 

Udflugter på busrejsen 

Vi skal på en smuk panoramatur via Schwalder Hochalpenstrasse, hvor vi ser nogle af de smukkeste steder i Schwarzwald og Tysklands højeste vandfald i Triberg. Vi kommer til Furtwangen, hvor vi ser det berømte kukur-museum. 
Vi skal på en heldagsudflugt til blomsterøen Mainau, som ligger i Bodensøen. Vi kører med et lille tog ud til øen, hvor der er god tid til at gå rundt i parken og nyde de flotte blomster. 
Vi skal en tur til det franske vindistrikt, Alsace. Vi følger ”vinvejen” og gør ophold i den romantiske middelalderby, Riquewihr. Her er der mulighed for at handle. Vi kører en anden rute hjem til hotellet, så vi får set mere af det skønne område.
Efter morgenmaden siger vi farvel til vores hotel og kører til Mosel. Her er der tid på egen hånd, hvor man har mulighed for at sejle på Mosel. Herefter kører vi til det nye hotel, Moselstern, til indkvartering og aftensmad.
Vi kører til Ahrdalen, hvor vi skal have en vinsmagning, inden vi kører til Deutches Eck, hvor Mosel og Rhinen løber sammen. Vi kører langs Mosel til Cochem, hvorefter vi vender tilbage til hotellet ad smukke veje.
 
Sidste dag på busrejsen 
Efter morgenmaden kører vi til Danmark med passende pauser undervejs.
 
Husk pas.
 
Pris pr. pers..............………4.998,- kr.                  
Tillæg for eneværelse………790,- kr. 
 
Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.
 
Ikke inkl. i prisen: Entréer, vinsmagning, sejltur, frokoster og drikkevarer.
 
Valuta: Euro 
                                                                                                                        
Opsamling A - Hjemkomst 2
(Bemærk! Der kan forekomme ændringer i afgangstider. Det er altid tidspunktet i din faktura der er gældende.)